x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Premiera - Integrare sarbatorita intr-un club pe sine

Premiera - Integrare sarbatorita intr-un club pe sine

de Raluca Grintescu    |    Miruna Nicolae    |    29 Dec 2006   •   00:00
Premiera  -  Integrare sarbatorita intr-un club pe sine

Chris Norman si Smokie, Lee Burridge, Ricardo Villalobos, East 17, Phoenix, Suie Paparude sunt doar cativa dintre invitatii de renume care au ales sa petreaca Revelionul alaturi de romani.

Unde fugim de Anul Nou? Chris Norman si Smokie, Lee Burridge, Ricardo Villalobos, East 17, Phoenix, Suie Paparude sunt doar cativa dintre invitatii de renume care au ales sa petreaca Revelionul alaturi de romani.

Cea mai indrazneata petrecere de Revelion o aduce ProFm si Pepsi: trenul Pepsi Express. Pentru cei care vor o petrecere inedita, ProFM a organizat un concurs prin care 54 de norocosi au putut castiga, prin tragere la sorti, un bilet de doua persoane. Timp de 10 ore, trenul Pepsi Express va duce pe o distanta de 500 de km spiritul "Dare for more". Distractia are ca punct de plecare Gara de Nord, peronul 14, in data de 31 decembrie 2006, la ora 21:00, pe ruta Bucuresti-Predeal-Brasov-Sfantu Gheorghe si retur, sosirea in Bucuresti urmand sa aiba loc la ora 07:00, la data de 1 ianuarie 2007. Cap de afis vor fi Suie Paparude si Haute Culture, alaturi de DJ-ii Vania, Marika, Laurent si Alex si MC Claudiu Sara de la ProFM. Opt vagoane de bar-bistro si restaurant transformate intr-un super club pe sine vor fi, pentru o noapte, cartierul general al distractiei.

LA SIBIU. Sibienii vor avea parte, la trecerea dintre ani, de cateva momente speciale, in premiera, care vor marca atat Revelionul si intrarea in Uniunea Europeana, cat si inaugurarea Sibiului, Capitala Culturala Europeana 2007. Spectacolul de lumina va incepe la ora 20:00, in doua cartiere ale Sibiului, Strand si Valea Aurie, cu un show de muzica si pirotehnie "Noaptea Cometelor" (Groupe F. Piata Mare va fi teatrul de desfasurare al unui spectacol de foc, cu muzicieni, dansatori, decoruri impresionante si imagini proiectate pe fatadele cladirilor. East 17 si Phoenix vor concerta in Piata Mare in noaptea dintre ani. Un alt moment special pregatit pentru inaugurarea CCE este concertul lui Chris Norman si Smokie, care vor canta la 1 ianuarie (ora 0:00), in Piata Mare.

STUDENTESC. Exista deja o traditie lunga, care aduce studentii (si nu numai) la fiecare Revelion in Club A. La bar sunt aceleasi cu care v-ati obisnuit deja, iar intrarea costa doar 10 lei. Apoi, e nevoie de atmosfera. Asadar, veniti costumati, veniti in frac sau in blugi intrucat DJ-ul a pregatit muzici saltarete din toate timpurile, de la noi si de aiurea. Pentru un chef studentesc nu prea e nevoie de mancare, insa Club A a pregatit cate ceva de-ale gurii: cozonac, muraturi si zeama de varza.

ELECTRONICA. Cine vrea sa sarbatoreasca Revelionul intr-un ritm progresiv, poate merge la Club Tha Spot, unde cap de afis este Dave Van M. In deschiderea invitatului originar din Ungaria va mixa Dj Pagal. Un bilet costa 30 RON. Lee Burridge isi va petrece Revelionul anul acesta printre romani. Clubberii care prefera muzica dance au ocazia sa treaca in anul 2007 pe ritmurile mixate de unul dintre cei mai talentati Dj englezi. Evenimentul va avea loc la clubul Studio Martin, iar in deschiderea englezului va incalzi atmosfera Internullo. Intrarea la acest party este 115 Ron. Si clubul Web are o superoferta pentu acest Revelion. Acum aveti ocazia sa incepeti noul an in ritm de dans, alaturi de Gojira si D-Laid. Petrecerea incepe la ora 22:00, intrarea este 20 RON, iar bonus, petrecaretii primesc sase bonuri cu care isi pot cumpara diverse bauturi. Khidja Clouds Society (Dj Rusu si Dj Flore) si Gypsy Bogdan aka Dj Sleek se regasesc in line up-ul de Revelion al Clubului Embrio. Petrecaretii vor plati suma de 120 de euro. Ricardo Villalobos incinge platanele in noaptea dintre ani la Kristal Glam Club. Petrecaretii vor avea parte de o noapte plina cu techno, house si proiectii Dreamrec. Pretul unui bilet este 140 RON.

×
Subiecte în articol: antimonden club