x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Prezentatoarea Observator 12, Andreea Ţopan, despre cum îşi întâmpinã musafirii: „La noi, în Ardeal, e o tradiţie!”

Prezentatoarea Observator 12, Andreea Ţopan, despre cum îşi întâmpinã musafirii: „La noi, în Ardeal, e o tradiţie!”

02 Aug 2019   •   11:45
Prezentatoarea Observator 12, Andreea Ţopan, despre cum îşi întâmpinã musafirii: „La noi, în Ardeal, e o tradiţie!”
Sursa foto: MIHAI STETCU

Vara aceasta, românii dau testul ospitalitãţii, în cadrul celui mai proaspãt show de la Antena 1. Începând din 5 august, în fiecare zi, de luni pânã vineri, de la ora 17:00, Antena 1 cautã Gazda Perfectã. Prezentatoarea Observator 12, Andreea Ţopan vorbeşte despre ce înseamnã pentru ea sã fii ospitalier: „Pentru mine, o gazdă perfectă are casa impecabilă, masa aranjată la sosirea invitaţilor şi mâncarea caldă, dar are şi muzica pregătită pentru gusturile tuturor invitaţilor. Totuşi, cred că dacă nu existã toate acestea, dar totuşi eşti primit cu sufletul deschis, vizita tot foarte bună este!”, marturiseşte ea.

            Andreea a povestit cu aceastã ocazie şi despre regretul de a nu mai avea suficient timp pentru a-şi invita prietenii la masã. „Din pãcate, toatã lumea e ocupată, au un program încărcat, asa că, pentru a salva cât mai mult din timpul petrecut împreună, preferăm sã ieşim în oraş. Aşa nu mai avem de eliberat holul, cuierul, de făcut cumpărături, de gătit, de fãcut curăţenie şi de spălat vase!”. Ba mai mult, vedeta Antena 1 a dezvãluit şi modul în care îşi întâmpinã musafirii, atunci când merge în Ardeal, în locul în care şi-a petrecut copilãria: „La noi, în Ardeal, e o tradiţie, la sate. O ştiu de când eram copil şi îmi făceam vacanţele la bunici. Orice musafir era întâmpinat cu un deț de palincă!”, a mai completat Andreea Ţopan.  

Gazda Perfectã, show-ul care va avea premiera pe 5 august, de la ora 17:00, la Antena 1,  are la bază formatul internaţional Come dine with me, format ce a cucerit publicul din peste 40 de ţări, printre care SUA, Italia, Spania, Anglia sau Franţa. 5 concurenţi, 5 zile, 5 case diferite. Acestea sunt ingredientele unui show ce promite să găsească Gazda Perfectă.

          Un grup de 5 oameni care nu ştiu nimic unul despre celălalt vor încerca să demonstreze că ospitalitatea şi abilităţile culinare îi recomandă pentru a fi o gazdă desăvârşită. În fiecare zi, de luni pânã vineri, de la ora 17:00,  timp de o săptămână, cei 5 vor concepe meniuri sofisticate şi vor încerca să creeze o atmosferă cât mai primitoare în casele lor pentru a-i convinge pe ceilalţi de calităţile personale. La finalul fiecărei cine, concurenţii vor oferi puncte celui care le-a fost gazdă, însoţite bineînţeles de laude sau critici, iar la sfârşitul ediţiei, câştigătorul, cel care acumulează cel mai mare punctaj, va primi titlul de Gazda Perfectă şi un premiu de 10.000 Ron.

            Gazda Perfectă conturează portretul românului bucuros de musafiri, omul de rând care se pregăteşte în fel şi chip atunci când ştie că trebuie să îşi impresioneze invitaţii. Acţiunea show-ului se va construi în jurul cinelor care aduc la un loc personalităţi diferite, oameni cu preferinţe şi obiceiuri diferite, lucru care va face de altfel şi deliciul telespectatorilor. Înscrierile continuã pe casting.a1.ro. 

×
Subiecte în articol: Andreea Ţopan Gazda Perfectã