x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Primul interviu al Irinei Abramovich, la 11 ani de la divorţul de Roman Abramovich

Primul interviu al Irinei Abramovich, la 11 ani de la divorţul de Roman Abramovich

12 Sep 2018   •   14:51
Primul interviu al Irinei Abramovich, la 11 ani de la divorţul de Roman Abramovich
Sursa foto: Irina Abramovich/east2west news

Fosta soţie a lui Roman Abramovich a oferit primul său interviu, la 11 ani de când s-au despărţit, notează Daily Mail.

Irina Abramovich, o fostă stewardesă de la Aeroflod, care s-a căsătorit cu omul de afaceri Roman Abramovich în 1991, a vorbit despre cât de religioasă este în prezent, dar şi despre viaţa de lux pe care o trăieşte şi despre cât de mult îşi apără intimitatea.

Nici Irina Abramovich şi nici Roman Abramovich nu au spus un cuvânt rău unul despre altul în public din momentul în care au divorţat, iar cei cinci copii ai lor sunt în relaţii bune cu fiul şi fiica lui Roman, din a treia căsătorie.

Este primul interviu pe care Irina Abramovich a hotărât să-l ofere, pentru publicaţia Russian Tatler, pentru a menţiona că nu este interesată să fie cunoscută drept fosta soţie a patronului echipei de fotbal Chelsea, în contextul în care are o nouă viaţă, plină de evenimente. Potrivit publicaţiei din Rusia, Irina a simţit o plăcere deosebită când a discutat despre copiii ei.

“Încercăm să ne învăţăm copiii bunătate, compasiune şi muncă”, a spus aceasta, când a fost întrebată de relaţia pe care o are cu Roman Abramovich.

Irina a vorbit despre modul în care îşi petrece timpul şi de ce nu a mai fost în atenţia publicului.

“Nu pot să fiu de acord că stilul meu de viaţă este prea privat. Este suficientă lumină în viaţa mea, iar aceasta vine din comunicarea cu familia, întâlnirile cu prietenii, excursiile frecvente în jurul lumii, întâlnirile cu oameni din diferite culturi. Poate că mă puteţi vedea cu greu la evenimente publice, dar noi ne vedem des la biserică, la expoziţii, muzeu sau teatru. Casa mea este mereu deschisă pentru prieteni. Prefer petrecerile acasă în locul celor la restaurant.”, a mai spus Irina.

×
Subiecte în articol: irina abramovich roman abramovich