x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Prinţul Harry ar fi "bombardat-o" pe noua sa iubită cu sms-uri în timp ce aceasta avea încă o relaţie cu un alt bărbat

Prinţul Harry ar fi "bombardat-o" pe noua sa iubită cu sms-uri în timp ce aceasta avea încă o relaţie cu un alt bărbat

02 Noi 2016   •   23:10

Prinţul Harry ar fi "bombardat-o" pe noua sa iubită, actriţa americană de televiziune, Meghan Markle, cu sms-uri în timp ce aceasta avea încă o relaţie cu un alt bărbat. 

Harry (32 de ani) a întâlnit-o pe Megan (35 de ani) la un eveniment caritabil şi i-a trimis mesaje până când aceasta a acceptat să se întâlnească cu el. După o serie de întâlniri între cei doi există acum o relaţie "serioasă", comentează Daily Mail. 

Se pare însă că actriţa avea încă o relaţie cu fostul său iubit, chef-ul canadian Cory Vitiello, cu care a format un cuplu timp de doi ani, atunci când prinţul, complet vrăjit, a început să o curteze. 

Potrivit ziarului The Telegraph, citat de Daily Mail, Megan şi Vitiello s-au despărţit în luna mai - aceeaşi lună în care actriţa l-a întâlnit pentru prima dată pe Harry la evenimentul caritabil unde prinţul i-ar fi cerut numărul de telefon. 

"Sunt pe bune. El a curtat-o şi a asediat-o cu mesaje, până când a acceptat să-l întâlnească", a declarat un prieten. 

Sursa a declarat pentru The Sun că perechea a mers la clubul Soho House din Londra la începutul lunii iulie, cu un grup de prieteni, apoi s-au mai întâlnit de două ori doar singuri. 

Ieri, prinţul Harry a anulat în ultimul moment o călătorie secretă pe care trebuia s-o facă pentru a o vedea pe Meghan, aflată la o şedinţă foto în Canada, după apariţia detaliilor cu privire la legătura lor de aproape şase luni în presa britanică. 

Harry îşi rezervase un bilet pe un zbor British Airways de la Heathrow la Toronto, însă nu a mai apărut, pe fondul preocupărilor că ar putea fi aşteptat de fotografi atât la Londra cât şi la Toronto.AGERPRES

×