x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Prinţul Harry şi soţia sa, prezenţi la un eveniment dedicat tinerilor

Prinţul Harry şi soţia sa, prezenţi la un eveniment dedicat tinerilor

06 Mar 2019   •   17:13
Prinţul Harry şi soţia sa, prezenţi la un eveniment dedicat tinerilor

Prinţul Harry şi soţia lui, Meghan, s-au alăturat unui grup de celebrităţi din care au făcut parte top-modelul Naomi Campbell şi cântăreţul Liam Payne, pentru a participa miercuri la un eveniment dedicat tinerilor care se implică în diverse activităţi şi proiecte pentru a genera schimbări pozitive în societate, informează Reuters şi Press Association. 

Peste 12.000 de elevi şi profesori au participat miercuri după-amiază la evenimentul "WE Day UK", organizat la SSE Arena din Wembley. 

Prinţul Harry a susţinut un discurs în calitate de preşedinte al The Queen's Commonwealth Trust, în care a vorbit despre modificările climatice şi pericolele care există pe reţelele de socializare. Prinţul britanic a fost însoţit pe scenă de soţia lui însărcinată, Meghan. 

"În fiecare zi sunteţi inundaţi cu o supra-expunere la publicitate şi mass-media generaliste, mesaje pe reţelele de socializare şi comparaţii nesfârşite, care distorsionează adevărul şi încearcă să manipuleze puterea pe care o deţine gândirea pozitivă. Să nu le permiteţi să vă influenţeze!", a declarat prinţul Harry. 

La rândul ei, celebrul top-model Naomi Campbell, în vârstă de 48 de ani, a vorbit despre copilăria ei modestă petrecută într-o suburbie din sudul Londrei şi despre emanciparea femeilor. De asemenea, vedeta britanică a spus că principala provocare cu care se confruntă tinerii din zilele noastre constă în găsirea oportunităţilor de a-şi pune în practică pasiunile pe care le au. 

"În general, este vorba despre un singur lucru: Nu renunţaţi la visurile voastre! Nu renunţaţi niciodată! Şi eu provin din sudul Londrei, dintr-o suburbie modestă. Mama mea a fost un sprijin uriaş pentru mine, a crezut în mine şi m-a susţinut în tot ce am făcut încă de la vârsta de trei ani. Întotdeauna mă asculta şi întotdeauna îmi spunea: 'Fă ceea ce vrei să faci!'", a declarat Naomi Campbell. 

La acest eveniment au fost prezente şi alte celebrităţi, precum cântăreţul Liam Payne - membru al fostului grup One Direction, despre care tabloidele britanice afirmă că ar avea o relaţie cu Naomi Campbell după despărţirea lui de cântăreaţa Cheryl Cole - top-modelul Natalia Vodianova şi cântăreaţa Nicole Scherzinger. 

Toţi elevii, studenţii şi profesorii prezenţi la WE Day UK 2019 au fost selectaţi după ce au participat la un program şcolar cu durata de un an, promovat de cofondatorii asociaţiei WE, fraţii Craig şi Marc Kielburger. 

Prinţul Harry a susţinut un discurs şi la ediţia din 2014 a acestui eveniment şi a fost prezent la WE Day Toronto 2017. AGERPRES

×
Subiecte în articol: prinţul harry meghan