x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Prinţul William şi ducesa de Cambridge au asistat la avanpremiera filmului "Spectre"

Prinţul William şi ducesa de Cambridge au asistat la avanpremiera filmului "Spectre"

27 Oct 2015   •   21:16
Prinţul William şi ducesa de Cambridge au asistat la avanpremiera filmului "Spectre"

Ducii de Cambridge, William şi Kate, alături de prinţul Harry au asistat luni seară la Londra la avanpremiera mondială a filmului 'Spectre', ultimul lungmetraj din seria James Bond, într-o serată plină de glamour din care nu au lipsit celebrele Bond girls, relatează EFE şi AFP.

La sosirea sa la teatrul Royal Albert Hall din Londra, unde a fost lansat filmul, actorul britanic Daniel Craig, care îl interpretează pe agentul 007, a declarat că nu este sigur dacă îl va mai întruchipa pe celebrul spion al Majestăţii sale.

"Nu sunt încă sigur dacă voi renunţa la personaj", a spus el păşind pe covorul roşu pe care au defilat actorii principali din Spectre. Daniel Craig, care a venit la premieră în smoching negru, îl joacă pentru a patra oară pe celebrul spion 007 în acest nou film în care Bond se lansează într-o misiune neautorizată pentru a dezvălui o organizaţie sinistră care ameninţă pacea mondială.

Alături de impozantul actor au defilat sub flash-urile aparatelor cele două fete Bond, pe care le desparte o diferenţă de 20 de ani: italianca Monica Bellucci, 51 de ani, şi franţuzoiaca Léa Seydoux, 30 de ani.

Seydoux a păşit pe covor impozantă într-o rochie presărată cu paiete, în timp ce Bellucci, care preferă să i se spună "Bond woman", a purtat o rochie din catifea verde cu decolteu adânc.

Ultimii sosiţi au fost prinţul William şi soţia sa Kate care au păşit pe covorul golit de invitaţi. Kate şi-a făcut apariţia într-o rochie gri vaporoasă, cu părul strâns într-un coc în timp ce prinţul William a venit în smoching. În spatele lor s-a aflat prinţul Harry care nu a vrut nici el să piardă premiera unuia dintre cele mai aşteptate filme ale anului.

Restul lumii va trebui să aştepte până la 6 noiembrie pentru a putea vedea pe ecrane noile aventuri ale celebrului agent 007 creat de Ian Fleming.

×