x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Proces - Fotbalistul Marius Niculae cere daune de 50.000 de euro

Proces - Fotbalistul Marius Niculae cere daune de 50.000 de euro

de Narcisa Urechiusa    |    10 Mar 2006   •   00:00
Proces - Fotbalistul Marius Niculae cere daune de 50.000 de euro

Fostul dinamovist Marius Niculae, legitimat acum la Standard Li"ge, a trecut la atac. Asta si pentru ca a fost prezentat, in revista Story, pe post de infractor.

Fostul dinamovist Marius Niculae (foto), legitimat acum la Standard Li"ge, a trecut la atac. Asta si pentru ca a fost prezentat, in revista Story, pe post de infractor. Este vorba de perioada in care Marius era titular la Sporting Lisabona. Aceste informatii false, pretinde el, au fost preluate de mai multe publicatii din Portugalia si i-au adus prejudicii profesionale si personale. Stirile publicate il acuzau, pe de o parte, ca si-ar tine ilegal iubita in Portugalia, iar pe de alta parte, ca aceasta l-ar "traduce", scazandu-i potentialul fotbalistic.
Marius Niculae s-a prezentat luni, 27 februarie, la completul 1 de judecata de la Judecatoria Sectorului 1 si, impreuna cu iubita sa, Cristina Vasilescu, a depus marturie in procesul de calomnie intentat publicatei Story. "Suntem impreuna de sase ani si n-am avut niciodata probleme de genul asta. Cat priveste «ilegalitatea» rezidentei, de atunci, a prietenei mele la Lisabona, n-are nici o legatura cu realitatea. Dar aparitia si raspandirea acestor zvonuri in presa au determinat investigarea mea de autoritatile portugheze, ceea ce nu e tocmai placut, plus murdarirea reputatiei mele in ochii suporterilor."

FIRMA DE TATUAJE. Daunele pretinse de Marius Niculae sunt de 50.000 de euro de la revista Story.

A fost pentru ultima oara cand Marius Niculae s-a prezentat personal in instanta, el urmand sa fie reprezentat, de acum incolo, de o tanara avocata. Fotbalistul Marius Niculae are impreuna cu iubita lui, Cristina Vasilescu, o firma de tatuaje. Daca avocata va castiga procesul, probabil ca toti banii vor fi investiti in aceasta firma.

×
Subiecte în articol: antimonden marius