x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Radu a prins aripi

Radu a prins aripi

de Anca Stanescu    |    15 Feb 2008   •   00:00
Radu a prins aripi

A agreat la început formula de trei, a continuat solo, iar acum s-a însoţit de o fermecătoare şi mis­terioasă blondă. Pentru artistul basarabean Radu Sârbu, toate drumurile au dus la... succes. În curând va ataca muzical toată Europa.

A agreat la început formula de trei, a continuat solo, iar acum s-a însoţit de o fermecătoare şi mis­terioasă blondă. Pentru artistul basarabean Radu Sârbu, toate drumurile au dus la... succes. În curând va ataca muzical toată Europa.

Artistul, desprins de mult de parfumul “Dragostei din tei”, şi-a încercat pu­terile într-o carieră solo. I-a mers bine. Dovada? A reuşit să-şi rotunjească veniturile, punând astfel temelia unui nou proiect care, după propriile spuse, reprezintă un pas important din punct de vedere artistic. “O dată cu lansarea acestui produs inten­ţionez să mă desprind de stilul care m-a consacrat. Stilul O-Zone nu mă mai reprezintă, iar noul proiect, complet diferit de cel anterior, este cel al unui artist ajuns la maturitate”, spune el. Şi, cum un cântăreţ care se respectă trebuie să vină măcar cu una bucată surpriză pe sezon, nici Radu nu face excepţie. De acum înainte el nu va mai fi solo, ci va fi însoţit de o tânără domnişoară.

 

PUŢIN MISTER NU STRI­­CĂ. Cine-i fata? O interpretă sexy (al cărei nume este ţinut secret) îl va acompania pe Radu în concer­tele din viitorul apropiat. Aceasta nu e singura surpriză. Primul extras single de pe noul album are versurile în engleză, spre deosebire de albumul său solo – “Alone” (2006) – creat special pentru piaţa autohtonă cu piese în limba română.

Materialul discografic va fi lansat simultan în mai multe ţări din Europa şi din Comunitatea Statelor Independente (CSI). Prima “norocoasă”, adică prima ţară din cele aflate pe lista de promovare a noului proiect, va fi Rusia.

Între 1 şi 4 aprilie, Radu Sârbu va colinda, împreună cu echipa sa, Moscova. Unul dintre cele mai mari cluburi din capitala Rusiei îşi va deschide porţile pentru a le găzdui evenimentul oficial de lansare, “deghizat” artistic sub forma unui spectacol. Imaginea, stilul muzical abordat, coregrafia şi scenografia poartă semnătura artistului basarabean. I-o fi dat forţă şi O-Zon(e)ul respirat atât timp?! În sfârşit, Radu Sârbu a prins aripi! S-a desprins total de stilul care l-a consacrat.

 

anca.stanescu@jurnalul.ro

×
Subiecte în articol: antimonden radu