x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Radu, seful securitatii - Michael Jordan, oprit la poarta circuitului de Formula 1

Radu, seful securitatii - Michael Jordan, oprit la poarta circuitului de Formula 1

de Simona Ecovoiu    |    04 Aug 2006   •   00:00
Radu, seful securitatii - Michael Jordan, oprit la poarta circuitului de Formula 1

In calitate de sef al securitatii circuitului de Formula 1 de la Spa Francorchamps, Radu Grigorescu a cunoscut staruri precum Richard Gere, Brigitte Nielsen si Tom Cruise.

Alaturi de membrii echipei sale All Events, romanul Radu Grigorescu este cel care asigura, la fiecare cursa, logistica si securitatea traseului, a tribunelor, paddock-urilor si a celebrelor pit-line-uri unde au acces pilotii, masinile si echipele de asistenta.

APRECIAT. Cariera sa in domeniu a inceput in urma cu 20 de ani, cand Radu s-a ocupat de securitatea circuitelor de la Magny Cours si Castellet (Franta), Silverstone (Anglia) si Hockenheim (Germania). Mai nou, el si echipa sa gestioneaza tot ceea ce inseamna competitie auto, moto si karting, dar si curse de anduranta sau de regularitate in Belgia si nu numai. Presedintele Frantei, FranIois Mitterand, apoi Johnny Hallyday, Tom Cruise, Brigitte Nielsen, Mike Tayson, Richard Gere sau Jean Paul Belmondo se numara printre starurile care au dorit sa-l cunoasca pe Radu, impresionati de siguranta de care au beneficiat la curse.

PER PEDES. Cum celebrul Michael Jordan nu a avut passcard de acces, romanul nostru a trebuit sa-l preia personal de la intrarea in circuit. Caci, deh, membrii echipei lui Radu Grigorescu sunt instruiti sa nu faca nici o concesie. Si, uite asa, baschetbalistul s-a vazut obligat sa mearga pe jos mai bine de 2 kilometri pana la tribuna. Radu a cunoscut toti marii piloti, dar cea mai frumoasa amintire ii pastreaza lui Ayrton Senna, pe care il considera "un model de viata".

×
Subiecte în articol: antimonden radu