x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Radu Vâlcan, scandalizat de "incompetenţa unor medici" la adresa soţiei sale! Adela s-a aftat la un pas de moarte

Radu Vâlcan, scandalizat de "incompetenţa unor medici" la adresa soţiei sale! Adela s-a aftat la un pas de moarte

17 Noi 2016   •   12:00
Radu Vâlcan, scandalizat de "incompetenţa unor medici" la adresa soţiei sale! Adela s-a aftat la un pas de moarte
Sursa foto: Facebook.com/RaduValcanOfficialPage

Radu Vâlcan este foarte supărat pe sistemul medica românesc, din cauza felului în care a fost tratată soţia sa, Adela, după ce a primit un diagnostic greşit.

Ea a suferit o intervenţie chirugicală, dar s-a aflat la un pas de moarte, pentru că medicii i-au spus iniţial că nu este nimic grav, potrivit spynews.ro.

"Aşa cum, probabil, ştiti, Adela a suferit o intervenţie chirurgicală. Motivul poate părea banal. În realitate, lucrurile au stat puţin altfel. Este vorba despre o complicaţie pornită de la o de apendicita acută ce a condus la o peritonită pelvină. O apendicită ne poate suprinde pe toţi, nu despre asta este vorba. Ci despre incompetenţa unor medici, incompetenţa ce a condus către o situatie complexă: peritonită. Diagnosticul iniţial, de la o clinică renumită, alta decât cea la care a fost operată cu succes Adela, a fost unul liniştitor, dar eronat, o eroare care nu este întâmplătoare. Sunt furios pe sistemul românesc, un sistem care se mulează perfect pe o ţară aflată într-un stadiu primitiv de dezvoltare, civilizaţie şi cultură. Da, exact aşa. Un sistem in care "Moartea domnului Lăzărescu" se poate întâmpla şi azi, şi mâine şi peste un minut... Cu speranţa că, copiii noştri mă vor contrazice la un moment dat, vă doresc grijă maximă de sine, sănătate şi multe zâmbete!", a scris Radu Vâlcan pe pagina lui de Facebook.

Adela Popescu şi Radu Vâlcan s-au căsătorit în 2015, iar anul acesta, pe 11 iunie, au devenit părinţii unui băieţel pe care l-au botezat Alexandru.

×