x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden RECORD! Andreea Mantea şi Ştefan Stan au realizat cel mai mare hamburger din Europa!

RECORD! Andreea Mantea şi Ştefan Stan au realizat cel mai mare hamburger din Europa!

de CS    |    06 Mar 2013   •   11:08
RECORD! Andreea Mantea şi Ştefan Stan au realizat cel mai mare hamburger din Europa!
Sursa foto: ADPM

Andreea Mantea şi Ştefan Stan au gătit aseară cel mai mare hamburger din Europa. Cu pălări de cowboy pe cap, Andreea şi Ştefan au aşezat două bucăţi imense de carne de vită prăjită pe grill, cu diametrul de 60 de centimetri, între chiflele de aceleaşi dimensiuni, realizate la comandă, şi au ornat fiecare strat cu salată verde, ceapă, castraveţi muraţi, roşii proaspete, maioneză, ketch-up şi mirodenii.

Rezultatul este spectaculos, fiind cel mai mare hamburger realizat până acum în Europa. Preparatul are 60 de centimetri diamentru, 50 de centimetri înălţime şi cântăreşte peste 15 kilograme.

“Arată senzaţional! Sunt o mare gurmandă. Nu sunt adepta salatelor. Îmi plac hamburgerii, aripioare de pui picante, catofii umpluţi cu branză. Îmi plac preparatele clasice americane”, a declarat Andreea Mantea.

“Au făcut o treabă fantastică. S-au descurcat amândoi de minune fără a fi ajutaţi prea mult de bucătarul şef. Pe lângă faptul că arată senzaţional, hamburgerul este şi foarte gustos”, declară Nora Seroussi, directoarea renumitului restaurant cu specific american, Texas West Grill.

Hamburgerul a fost secţionat şi consumat apoi de 25 de persoane, nu înainte ca vedetele care l-au preparat să se fotografieze cu mândrie alături de el.

×
Subiecte în articol: andreea mantea stefan stan hamburger record