x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Retragerea ducilor de Sussex din familia regală britanică. Actorii din serialul "The Crown" susțin decizia cuplului

Retragerea ducilor de Sussex din familia regală britanică. Actorii din serialul "The Crown" susțin decizia cuplului

20 Ian 2020   •   13:17
Retragerea ducilor de Sussex din familia regală britanică. Actorii din serialul "The Crown" susțin decizia cuplului
Sursa foto: antena3

Actriţa britanică Helena Bonham Carter a declarat că prinţul Harry şi soţia sa, Meghan, sunt de acum stăpânii propriului destin, în momentul în care cei doi se pregătesc să se retragă din casa regală britanică.
Ea o interpretează pe prinţesa Margaret în cea de-a treia serie a dramei "The Crown" și a discutat despre viitorul cuplului la sosirea la gala premiilor Sindicatului Actorilor americani (SAG) din Los Angeles, unde a fost nominalizată.

"Lumea este cochilia lor şi va fi interesant să vedem ce fac. Acum sunt stăpânii propriului destin şi le doresc mult noroc", a declarat Helena Bonham Carter pentru revista People, Entertainment Weekly şi TNT.

La rândul său, Josh O'Connor, care îl interpretează pe prinţul de Wales, tatăl lui Harry, în serial a declarat: "Îmi imaginez că probabil ar putea face orice. Sunt sigur că ei sunt foarte talentaţi şi pot pleca şi face orice îşi doresc. Aşa sper".

Într-o înregistrare video publicată duminică pe contul de Instagram oficial al ducilor de Sussex, prinţul Harry a declarat că a luat decizia de a se retrage din casa regală britanică cu "o mare tristeţe", dar pretinde că de fapt nu a avut de ales.

"Decizia pe care am luat-o pentru mine şi soţia mea nu a fost luată uşor", ci după "luni de discuţii, care au urmat unor ani de provocări", a explicat ducele de Sussex într-un discurs susţinut în faţa invitaţilor la un dineu caritabil de la Londra scuzându-se că nu a procedat întotdeauna bine.

Palatul Buckingham şi regina Elisabeta a II-a au anunţat sâmbătă că Harry şi Meghan nu vor mai utiliza titlurile de "alteţe regale" şi nu vor mai beneficia de fonduri publice, în cadrul unui acord pentru a pune capăt crizei declanşate de cuplu după ce a anunţat că vrea să-şi reducă îndatoririle şi să petreacă mai mult timp în America de Nord.

AGERPRES

×