x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Retrospectiva - Lume, lume…

Retrospectiva - Lume, lume…

29 Dec 2005   •   00:00

Anul 2005 a fost presarat cu evenimente si manifestari mai putin obisnuite. Va prezentam o retrospectiva a celor mai ciudate stiri.

Dric dotat cu minibar


Un antreprenor de pompe funebre australian a propus clientilor un dric echipat cu un bar, pentru a mai inveseli inmormantarea. Compania din Melbourne pune la dispozitie un microbuz cu 10 locuri, echipat cu un minibar si un DVD player. Directorul societatii, Martin Tobin, este convins ca acest serviciu inedit nu va fi totusi pe placul tuturor.

Pedeapsa - Amenda pentru vorbirea incorecta


Indonezienii care nu vorbesc corect dialectul Sunda vor fi amendati cu 1.000 de rupii (13 centi) pentru fiecare cuvant pronuntat gresit. Masura a fost luata pentru ca aceasta limba sa fie pastrata, in ciuda influentelor care vin din partea turistilor de mai multe nationalitati.


"Orasul cascadoriilor"


Un tanar se balanseaza pe un elicopter in miscare deasupra Berlinului. In realitate, barbatul sta pe un desen tridimensional. Ca doar e vorba despre "Orasul cascadoriilor".

Muzeu - 10.000 de lire sterline pentru Pitt si Aniston


Despartirea celui mai cunoscut cuplu hollywoodian, Brad Pitt - Jennifer Aniston, a costat muzeul figurilor de ceara "Madame Tussauds" nu mai putin de 10.000 de lire sterline. "Brad a avut nevoie de un nou brat, iar trunchiul lui Jennifer a trebuit refacut in intregime. Figurile vor fi expuse in muzeu in aceeasi zona, insa intre ei va exista o distanta corespunzatoare", a declarat un angajat al muzeului.

Placere - Masturbare in timpul procesului


Un judecator din Oklahoma are o placere iesita din comun: se masturbeaza in timpul proceselor. Donald Thompson (58 de ani) i-a uimit pe jurati si pe ceilalti oameni care erau in sala Tribunalului cand zgomotele care se auzeau din partea judecatorului s-au dovedit a fi fosniturile robei in timpul masturbarii. Judecatorul neaga toate acuzatiile.

Meloman - Politistul s-a trezit cu... Beethoven


Seful Politiei din New Riegel (Statele Unite) s-a trezit in mijlocul noptii cu un strain in casa sa. Dar "intrusul" nu era un oarecare... ci un adevarat meloman. Si asta pentru ca tanarul de 19 ani se asezase frumusel la pian si canta simfonii de Beethoven. In cele din urma, s-a constatat ca este vorba despre o confuzie. "Melomanul" aflat in stare de ebrietate incurcase casele si, in loc sa ajunga la prietenul sau, a intrat in locuinta politistului.

Lege - Scotienii se pot insura cu soacrele


Guvernul Scotiei va modifica legile in vigoare, astfel incat cetatenii acestei tari se pot casatori cu fostele soacre. Nici femeile nu vor fi private de acest drept, si ele putandu-l lua de sot pe fostul tata-socru. Vechea lege in acest sens data din 1567 si se baza pe Vechiul Testament.

"Inzestrari" - Uniforma militara cu prezervative


Noile uniforme militare ale ofiterilor rusi sunt "dotate" cu prezervative. Cel putin asa i-a spus nevestei barbatul prins cu mata-n sac. Povestea celor doi soti este o adevarata telenovela. Dupa ce a gasit prezervativele in buzunarul pantalonilor si stiind foarte bine ca ei nu folosesc asa ceva, rusoaica si-a luat barbatul la intrebari. Iar scuza a venit repede: "Draga, asa am primit uniforma!". Bineinteles, femeia nu a crezut nici o iota, asa ca a sunat la unitatea militara la care lucra "nefericitul". Norocul sau a fost ca la telefon a raspuns un bun prieten. Acesta a continuat minciuna si i-a spus ca regula a existat, dar ca sotul ei a uitat probabil ca "acum doua saptamani ordinul a fost anulat".

Ajutoare - Melcii ii vor distra pe astronauti


Rusia va trimite o "echipa" de melci in spatiu, pentru a le "ridica moralul" astronautilor de pe Statia Orbitala Internationala. Reprezentantii Agentiei Spatiale Roskosmos spun ca ingrijirea celor 50 de melci ii va face pe astronauti sa mai uite ca nu sunt pe Pamant.
×
Subiecte în articol: antimonden