x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Rihanna a petrecut Crăciunul împreună cu Chris Brown

Rihanna a petrecut Crăciunul împreună cu Chris Brown

27 Dec 2012   •   13:05
Rihanna a petrecut Crăciunul împreună cu Chris Brown

Cântăreaţa Rihanna a petrecut Crăciunul împreună cu Chris Brown în Los Angeles, cei doi fiind fotografiaţi la meciul de baschet între LA Lakers şi New York Knicks, care a avut loc marţi, informează contactmusic.com.

Chiar dacă nu s-au sărutat sau nu s-au comportat neapărat ca un cuplu, Rihanna şi Chris Brown păreau foarte fericiţi că îşi petrec Sărbătorile împreună. Tot marţi, Rihanna a postat pe contul ei de Twitter o fotografie în care fumează o ţigară rezemată de maşină, alături de ea fiind Chris Brown.

În ultima perioadă, în presă s-a scris că cei doi s-au împăcat, ei despărţindu-se în 2009 în urma bătăii pe care Rihanna a primit-o de la Chris Brown. Totuşi, pe 18 decembrie Rihanna a scris pe Twitter că nu are niciun iubit.

Brown a fost plasat în regim de libertate condiţionată pentru o perioadă de cinci ani şi condamnat la şase luni de muncă în folosul comunităţii, după ce a pledat vinovat în procesul în care a fost acuzat că a bătut-o pe fosta lui iubită Rihanna, cu o zi înainte de gala de decernare a premiilor Grammy din 2009.

×
Subiecte în articol: Rihanna Chris Brown craciun sarbatori relatie