x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Roman şi Mirică sunt retro cool

Roman şi Mirică sunt retro cool

de Narcisa Urechiusa    |    08 Iun 2009   •   00:00
Roman şi Mirică sunt retro cool

Claudiu Mirică şi Catinca Roman (foto) au înregistrat recent o piesă în duet. Este vorba despre un cover inedit al celebrei piese "Paroles, paroles" cântată, în 1973, de Alain Delon şi Dalida.



"S-a întâmplat de mai multe ori să mi se propună să cânt, însă am refuzat mereu. Din cauza lui Claudiu s-a întâmplat asta. Am zis din cauza, nu datorită lui..." - spune glumind Catinca. Ce a ieşit? O versiune inedită, în care cei doi au schimbat puţin rolurile: Catinca spune replicile lui Alain Delon, iar Claudiu cântă linia melodică a lui Dalida. "Este o găselniţă. În piesă, sunt o victimă a Catincăi, care îmi vorbeşte despre iubire, fără să creadă prea mult în asta", declară Mirică. Duetul celor doi se vrea a fi o alternativă la prostul gust din showbiz-ul actual. Ideea de a cânta celebra piesă le-a venit... la o cafea. "Catinca a crezut că glumesc atunci când i-am spus să facem un duet. Cred că a realizat ce se întâmplă de-abia atunci când am început repetiţiile", spune Claudiu.

Piesa "Paroles, paroles" nu va fi prezentă pe vreun album, ea poate fi ascultată doar pe blogul comun al celor doi artişti, RETROLIFE.RO, lansat recent. "Demersul nostru este unul de promovare a muzicii retro, dar şi a curentului vintage în fashion. Pe blog, fiecare dintre noi scrie despre influenţele «retro-cool» în domeniile noastre. Amândoi iubim tot ce este «retro» şi sperăm că din ce în ce mai mulţi oameni se vor îndrăgosti de acest curent", declară Catinca Roman.

×
Subiecte în articol: antimonden