x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Romică Țociu, marturisire surprinzătoare: “Nu mi-aș lăsa familia și nu l-aș părăsi pe Palade”

Romică Țociu, marturisire surprinzătoare: “Nu mi-aș lăsa familia și nu l-aș părăsi pe Palade”

03 Dec 2018   •   16:33
Romică Țociu, marturisire surprinzătoare: “Nu mi-aș lăsa familia și nu l-aș părăsi pe Palade”
Sursa foto: MIHAI STETCU

Romică Țociu, îndrăgit actor de comedie și concurent la “Te cunosc de undeva!”, face declarații surprinzătoare, astăzi, de la ora 17.30, la Happy Channel. Acesta vorbește, la “CulTOUR”, despre cel mai important sfat primit care l-a ajutat enorm în cariera sa artistică, despre o mare veste primită recent, dar și despre familia sa.

“Cel mai bun sfat pe care l-am primit a fost de la Gheorghe Gheorghiu, care mi-a zis: <>. Și așa s-a întâmplat. Anul ăsta împlinim 30 de ani de când suntem împreună pe scenă”, a povestit Romică Țociu, în cadrul ediției care se va difuza astăzi de la ora 17.30 la Happy Channel. “Nu mi-aș lăsa familia și nu l-aș părăsi pe Palade”, a completat actorul, făcând astfel referire și la colegul său de scenă, alături de care formează un îndrăgit cuplu de comici.

În culmea fericirii, Romică Țociu a vorbit și despre noua postură pe care o va avea în curând, cea de bunic. El a făcut mărturisiri emoționante despre familia sa. “Cred că sunt un tată bun, mă iubesc foarte mult copiii mei. Eu nu le-am impus niciodată un anumit mod de viață, nu am intrat în viața lor, nu le-am spus niciodată <>”, i-am lăsat să se dezvolte fiecare în felul său, cu grija de rigoare. Am niște copii foarte frumoși!”, a declarat acesta la “CulTOUR”, emisiune prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Ce alte mărturisiri a făcut Romică Țociu despre carieră, dar și despre familie, ce vis mare are celebrul actor, toate acestea și multe alte lucruri neștiute despre îndrăgitul artist, astăzi, de la ora 17.30, la Happy Channel.

×
Subiecte în articol: romica tociu