x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Romică Țociu, pețitor pentru Angie Cobuț. I-a găsit un soț grec, în timpul filmărilor pentru ”Aventură cu 4 stele”

Romică Țociu, pețitor pentru Angie Cobuț. I-a găsit un soț grec, în timpul filmărilor pentru ”Aventură cu 4 stele”

27 Aug 2017   •   20:10
Romică Țociu, pețitor pentru Angie Cobuț. I-a găsit un soț grec,  în timpul filmărilor pentru ”Aventură cu 4 stele”

”Aventură cu 4 stele”, show-ul în cadrul căruia vedetele au parte de o vacanță complet neobișnuită pe meleaguri grecești, îi aduce în ediția din 28 și 29 august pe Romică Țociu, Șerban Copoț, Anca Dinicu și Angie Cobuț în fața telespectorilor Antena 1.

Angie Cobuț s-a făcut remarcată în cadrul show-ului culinar ”Chefi la cuțite”, după ce l-a cerut pe Chef Cătălin Scărlătescu în căsătorie. Pusă mereu pe șotii, de data aceasta, ea a fost cea care a primit propunerea, iar pețitorul a fost nimeni altul decât Romică Țociu.

Ajunși în casa unei familii din Perdika, Grecia, cei patru au aflat că unul dintre fii gazdei este necăsătorit, iar tatăl acestuia este tare necăjit din acest motiv.

”Avem o fată nemăritată aici, e numai bună pentru fiul tău, Elias”, a propus Romică Țociu referindu-se la Angie.

Cu energia ei debordantă și cu mult simț al umorului, Angie i-a cucerit pe greci imediat.

”Angie este super fată, de gașcă. N-a dat înapoi de la nicio provocare. Toată gașca a fost super. O experiență minunată toată Aventura cu 4 stele”, povestește Romică Țociu.

Cum decurge aventura celor 4 protagoniști, Angie Cobuț, Anca Dinicu, Romică Țociu și Șerban Copoț și cum față provocărilor în Perdika, Grecia, telespectatorii Antena 1 pot vedea luni și marți, pe 28 și 29 august, de la 20.30.

 

×