x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Romică Țociu, trimis de Nea Mărin la Starea Civilă

Romică Țociu, trimis de Nea Mărin la Starea Civilă

23 Iul 2018   •   17:30
Romică Țociu, trimis de Nea Mărin la Starea Civilă
Sursa foto: marius

Romică Țociu, împreună cu Pepe, Minodora și Sânziana Buruiană, formează echipa de vedete care-l vor ajuta pe Nea Mărin cu administrarea restaurantului de pe malul Mării Negre, în cadrul celei de-a treia ediție a reality show-ului ”Poftiți la Nea Mărin”, difuzată luni și marți, de la ora 20.00, la Antena 1.

Chiar dacă Romică Țociu spune despre el că are o vastă experiență în ceea ce privește gestionarea afacerilor cu restaurante, se pare că și el va întâmpina numeroase dificultăți, tocmai pentru că va fi nevoit să facă lucruri pe care nu le-a mai făcut niciodată în viață.

Astfel, printre multele sarcini pe care le va avea de îndeplinit, se numără și livrarea comenzilor de mâncare. Prima sa experiență a fost așadar una memorabilă, pentru că a fost trimis de Nea Mărin să livreze mâncarea angajatelor de la Starea Civilă.

”Am început să livrez comenzile și unde credeți că m-a trimis? La Starea Civilă. În Mangalia, Starea Civilă este peste drum de restaurantul lui Nea Mărin. Ce era să facem? Am dus mâncarea și acolo. Doamne, niște doamne frumoase și niște fete minunate acolo. Ca la Starea Civilă”, glumește Romică Țociu.

Dar peripețiile și provocările abia după aceea încep. Dacă prima livrare a fost una de succes, nu același lucru se va putea spune și despre următoarele. Ajutorul său în îndeplinirea acestei sarcini este nimeni altul decât Pepe, care va întâmpina numeroase dificultăți la care nici nu se gândește.

Cum se vor descurca Pepe și Romică Țociu în cadrul reality show-ului ”Poftiți la Nea Mărin” și prin ce aventuri de neimaginat vor trece, telespectatorii vor vedea diseară, de la ora 20.00, la Antena 1.

 

 

×