x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Ryan Gosling va deveni membru al formaţiei Backstreet Boys?

Ryan Gosling va deveni membru al formaţiei Backstreet Boys?

15 Ian 2013   •   10:55
Ryan Gosling va deveni membru al formaţiei Backstreet Boys?
Sursa foto: LOIC VENANCE / AFP

Cântăreţul A.J. McLean, membru al formaţiei Backstreet Boys, crede că actorul Ryan Gosling ar trebui să se alăture trupei sale, informează contactmusic.com.

A.J. McLean şi Ryan Gosling au locuit în aceeaşi clădire, în Orlando, Florida, înainte ca amândoi să devină celebri. Actorul a spus recent că A.J.nu i-a răspuns la telefon după ce formaţia Backstreet Boys a devenit faimoasă.

A.J. McLean insistă ca actorul să devină al şaselea membru al trupei sale. "Vreau să-i spun lui Ryan că îmi pare foarte rău că nu i-am răspuns la telefoane. Nici nu am numărul lui de telefon. Ryan, hai să facem schimb de numere de telefon şi dacă vom avea vreodată nevoie de un al şaselea membru al trupei te voi suna. Ryan poate cânta foarte bine. Nu este numai un actor talentat şi un bărbat care arată foarte bine, ci şi un mare muzician", a declarat A.J. McLean.

Ryan Gosling a urmat un drum destul de întortocheat înainte de a ajunge unul dintre cei mai râvniţi bărbaţi de la Hollywood. Născut şi crescut în provincia Ontario din Canada, Gosling a fost un copil-problemă la şcoală, unde avea note foarte mici şi se bătea adeseori cu colegii săi. Mama lui a divorţat şi s-a mutat apoi la Los Angeles, unde tânărul Ryan şi-a început cariera în showbiz. A apărut prima dată în "Mickey Mouse Club", popularul serial TV pentru copii, care a lansat carierele unor artişti de seamă, precum Britney Spears, Christina Aguilera şi Justin Timberlake.

Ryan Gosling este unul dintre actorii aflaţi într-o ascensiune spectaculoasă la Hollywood, prestaţiile sale din filmele "The Notebook", "Blue Valentine", "Drive" şi "The Ides of March" fiind apreciate de critici.

×