x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden S-au adunat fondurile pentru Teodora!

S-au adunat fondurile pentru Teodora!

de Catalina Iancu    |    27 Oct 2007   •   00:00
 S-au adunat fondurile pentru Teodora!

Mihaela Rădulescu ne-a convins incă o dată, dacă mai era nevoie, că, atunci cănd garantează cu numele ei, orice problemă işi găseşte rezolvare. Vedeta a reuşit să străngă suta de mii de euro pentru Teodora!

Mihaela Rădulescu ne-a convins incă o dată, dacă mai era nevoie, că, atunci cănd garantează cu numele ei, orice problemă işi găseşte rezolvare. Vedeta a reuşit să străngă suta de mii de euro pentru Teodora!

Zilele trecute, o veste tristă ne-a luat pe toţi prin surprindere: Teodora, fetiţa Lianei Stanciu şi a lui Mihai Georgescu (Miţă, solistul trupei Bere Gratis), a fost diagnosticată cu cancer. Micuţa, in vărstă de un an şi zece luni, a fost internată intr-o clinică din Viena. Joi, copilul a suferit prima intervenţie chirurgicală, urmănd să mai suporte in curănd şi o a doua operaţie.

AMBIŢIOASĂ. Cum tratamentul şi costurile de spitalizare se ridicau la 100.000 de euro, Mihaela Rădulescu a pornit propria campanie de străngere de fonduri şi nu s-a lăsat pănă cănd nu a adunat toţi banii. După ce a donat ea insăşi 10.000 de euro, prezentatoarea tv a mobilizat vedete, oameni de radio şi televiziune, artişti, prin intermediul emisiunii lui Cristian Brancu, astfel incăt joi seară, Mihaela a anunţat că a străns aproximativ 75.000 de euro. "Fac acest apel către oameni de televiziune, de radio, artişti, pentru că e vorba despre colegii noştri şi pentru că fiecare dintre noi căştigă suficient căt să poată fi şi generos", a declarat iniţiatoarea campaniei umanitare. "Am vorbit cu Mihaela dimineaţă şi mi-a spus că a străns aproape toţi banii", a confirmat Cristian Brancu.

SENSIBILI. Deşi a făcut apel in special la vedete, aproape 1.400 de romăni au răspuns mesajului lansat de ea, au donat sume mici, dar sacul s-a umplut intr-o singură zi. Apoi a menţionat o listă intreagă de vedete care s-au sesizat şi s-au sensibilizat. Ieri, in jurul orei 12:00, Mihaela a anunţat că s-a stărns aproape toată suma necesară Teodorei. S-au alăturat romănilor cu suflet mare Gică Hagi, Gică Popescu şi Cristi Chivu. Familia micuţei poate acoperi prima parte a cheltuielilor, insă Teodora va mai urma un tratament, aşa că orice sumă este binevenită. Donaţiile se pot face in conturile: Schwartzenberg Mihaela - Cont lei: RO78 BACX 0000 0001 1784 4310, Cont euro: RO02 BACX 0000 0001 1784 4320, banca Unicredit Ţiriac Bank.

catalina.iancu@jurnalul.ro

×
Subiecte în articol: antimonden