x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Sa radem cu Toma Dimitriu!

Sa radem cu Toma Dimitriu!

09 Feb 2004   •   00:00

Dupa ce i-a pus pe invitatii sai in situatii care mai de care mai dificile la emisiunea "Uite cine ma-ntreaba!", simpaticul Toma Dimitriu ne invita acum sa ne amuzam alaturi de el in emisiunea "Uite cine rade acum!".



Incepand de astazi, in fiecare zi de luni pana vineri, timp de o jumatate de ora, de la 17:00 la 17:30, micul Toma revine in forta pe sticla cu un nou talk-show, pe care il va modera in stilul sau caracteristic.
Dupa o vacanta pe care a meritat-o din plin, el va comenta, alaturi de cei pe care ii va avea invitati in emisiune, materiale de genul "Camerei de ras" sau "Camerei ascunse", stiri trasnite si reportaje haioase difuzate in alte emisiuni. Veti avea placerea sa vedeti si interviuri axate pe intamplari inedite din viata si cariera invitatului ori materiale realizate cu prilejul unor evenimente mondene, expozitii, vernisaje.
Asadar, pregatiti-va sa va amuzati copios si sa va relaxati alaturi de inteligentul pusti care a demonstrat si la emisiunea lui Virgil Iantu "Copiii spun lucruri trasnite " ca are o imaginatie debordanta si o spontaneitate iesita din comun, calitati care il recomanda drept o excelenta gazda pentru emisiuni de divertisment. (Anamaria Preda)

×
Subiecte în articol: antimonden