x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Scandaluri la Hollywood

Scandaluri la Hollywood

28 Feb 2004   •   00:00

De-a lungul vremii, starurile din Cetatea Filmului au iesit in evidenta nu numai prin rolurile premiate cu Oscar sau stelele primite pe Bulevardul celebritatilor, ci si prin scandalurile in care au fost implicate. Bataile, consumul de droguri si alcool, prostitutia intregesc imaginea actorilor de prim rang.

Frumusica Winona Ryder a fost prinsa, pe 12 decembrie 2001, subtilizand marfa in valoare de 5.560 de dolari dintr-un butic din Beverly Hills. Paznicii din magazin au consemnat in procesul-verbal ca au vazut-o pe actrita rupand dispozitivele de securitate de pe haine, pe care le-a bagat apoi in propria geanta. La procesul care i-a fost intentat, Winona a fost condamnata la efectuarea a 480 de ore de munca in folosul comunitatii, pentru furt si vandalism.

A acostat o prostituata pe sosea

In zorii zilei de 27 iunie 1995, la un colt de strada din Hollywood, actorul Hugh Grant (pe care l-ati vazut in "Patru nunti si o inmormantare " sau "Noua luni") a agatat o prostituata. A oprit la cativa metri dupa colt, parcand intr-o zona rezidentiala, insa nu a avut norocul sa se bucure de nurii femeii. Politia i-a arestat pe amandoi, sub acuzatia de comportament indecent. In urma procesului, Hugh Grant a platit o amenda de 1.200 de dolari.

Surprins in pat cu o minora de 13 ani

Regizorul Roman Polanski a fost surprins in pat cu o minora in varsta de 13 ani, in casa actorului Jack Nicholson. Scandalul s-a lasat cu un proces de corupere de minori, in urma caruia Polanski a fost condamnat, in 1977, cu interdictia de a mai intra pe teritoriul SUA.

"Saltat" pentru detinere de hasis

Tot Beverly Hills este locul unde un alt regizor, Oliver Stone, a fost arestat, la miezul noptii de 16 iulie 1999, sub acuzatiile de consum de alcool la volan si detinere de hasis. Politistii au declarat ca l-au retinut dupa ce au observat ca inculpatul a incalcat de mai multe ori regulile de circulatie. La perchezitia masinii Ford Mustang, condusa de Stone, au gasit si o cantitate mica de hasis. Regizorul a iesit din arest a doua zi dimineata, dupa ce a achitat o cautiune de 12.500 de dolari. Sentinta data pentru capetele de acuzare mentionate mai sus a fost suspendata, in schimbul promisiunii regizorului ca se va interna intr-o clinica de dezintoxicare.

Arestat pentru ca a intrat peste vecini

Starul din "Chaplin", Robert Downey Jr., a fost surprins, la 16 iulie 1997, in casa vecinilor lui din Malibu. Intrase din greseala si era atat de drogat incat a lesinat pe un pat. Cand a intrat in propria casa, vecina actorului, Lisa Curtis, l-a gasit dormind si a chemat politia. Ofiterii l-au arestat pentru violarea unei proprietati particulare si consum de droguri. Downey nu era la prima intalnire cu oamenii legii. Inainte de acest incident, fusese retinut de politie pentru exces de viteza la volan, detinere de arma fara permis, ocazie cu care au descoperit in buzunarele actorului heroina si cocaina. In decembrie 1998 a fost condamnat la sase luni de inchisoare. Pentru ca nu a respectat termenii eliberarii conditionate de care a beneficiat, a mai fost condamnat, in august 1999, la inca trei ani de inchisoare.

A spart geamurile unei masini cu o crosa

Pe 8 februarie 1994, Jack Nicholson si-a iesit din pepeni cand un sofer a incercat sa-l depaseasca pe sosea. Actorul a profitat de lumina rosie a semaforului pentru a-l ataca pe Robert Blank cu o crosa de golf. Dupa ce a facut tandari geamurile masinii nefericitului partener de trafic, Nicholson s-a urcat in automobilul sau si si-a vazut de drum. Actorul a fost acuzat de vandalism, dar procesul a fost suspendat. La un timp dupa incident, Jack a incercat sa-si justifice comportamentul violent spunand ca tocmai ii murise un prieten si ca toata noaptea filmase, rolul sau fiind cel al unui maniac.

A palmuit un politist

Celebra actrita Zsa Zsa Gabor a platit scump pentru temperamentul sau coleric. Pe 29 iunie 1989, actrita a dat o palma zdravana unui politist care o oprise ca sa-i dea o amenda. Zsa Zsa a fost data in judecata si condamnata la munca in folosul comunitatii, in cadrul unui Centru de primire a femeilor abuzate.
( DANA CIOBANU )

×
Subiecte în articol: antimonden