x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Se oferă gratis!

Se oferă gratis!

de Anca Stanescu    |    22 Iun 2007   •   00:00
Se oferă gratis!

Week-end-ul acesta se anunţă a fi foarte activ. Ignoraţi temperaturile de afară şi prezentaţi-vă urgent la Radu. Nu, nu e vorba de o terasă cu băuturi reci, ci de ăl mai tare antrenor şi de salonul lui, Radu Fitness Internaţional.

Week-end-ul acesta se anunţă a fi foarte activ. Ignoraţi temperaturile de afară şi prezentaţi-vă urgent la Radu. Nu, nu e vorba de o terasă cu băuturi reci, ci de ăl mai tare antrenor şi de salonul lui, Radu Fitness Internaţional.

După ce decenii de-a răndul a lucrat cu sărg, in fel şi chip, muşchii vedetelor de prin străinătăţuri, celebrul fitnessman Radu Teodorescu s-a intors, din New York, in patria mamă. Nu de tot, ci pentru a oferi una porţie zdravănă de antrenament şi romănilor lui. Orele de fitness gratuite, prin celebra lui metodă, se vor ţine pentru publicul larg sămbătă şi duminică, intre 10:00-12:00, la sala Radu Fitness Internaţional. De-a lungul a peste 20 de ani de carieră strălucitoare, cel supranumit "antrenorul starurilor" a pus măna (in scop profesional!) pe atătea celebrităţi incăt poţi savura in tihnă o cafea pănă ce le pronunţi numele tuturor.

Iată căteva VIP-uri care şi-au putut cumpăra haine cu căteva numere mai mici datorită lui Radu: Susan Sarandon, Jodie Foster, Sarah Jessica Parker, Calista Flockart, Faye Dunaway, Linda Hamilton, Broke Shields. Cindy Crawford declara: "Cănd păşesc pe stradă după o oră cu Radu, mă simt puternică, de parcă aş putea cuceri intreaga lume". Măi să fie! Păi atunci chiar e bine că vine şi pe la noi, să ne dea un impuls pentru a traversa mai uşor tranziţia asta caniculară. "Cel mai copiat antrenor din SUA" e considerat un vizionar in domeniul său. Cu toate astea, Radu afirmă simplu că programul creat de el nu reprezintă altceva decăt "educaţie fizică pentru adulţi. Scopul cursurilor mele e să-i invăţ pe oameni să trăiască din plin". Nici asta nu-i puţin lucru, totuşi...

Fizic de Zorba

In 1978, l-a antrenat pe Anthony Quinn pentru rolul din "Zorba Grecul". In 1994, Vanessa Williams evolua fără greşeală in "Sărutul femeii păianjen" graţie orelor de muncă intensivă petrecute cu Radu. Cindy Crawford a dat o notă aparte filmului "Fair Game" tot datorită faptului că a intrat pe măinile sale. Şi exemplele pot continua. Nu degeaba Radu a fost numit, in 1999, antrenorul cu cel mai mare succes din lume.

×
Subiecte în articol: antimonden radu