x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Secretul Deliei pentru a se menține în formă la filmările pentru noul sezon ”iUmor”, în curând, la Antena 1

Secretul Deliei pentru a se menține în formă la filmările pentru noul sezon ”iUmor”, în curând, la Antena 1

31 Ian 2019   •   13:36
Secretul Deliei pentru a se menține în formă la filmările pentru noul sezon ”iUmor”,  în curând, la Antena 1

Delia a început în forță noul an și reușește să includă sportul în programul său zilnic, chiar și în timpul filmărilor pentru cel de-al șaselea sezon iUmor”, difuzat în curând, la Antena 1.

Jurata ”iUmor” nu începe nicio zi fără să iasă la alergat în parc sau să parcurgă câțiva kilometri pe bicicletă, iar la filmări, în timpul pauzelor, profită de timp pentru a dansa sau pentru a își întinde și a-şi relaxa mușchii. În plus, Delia nu renunță la gustările dulci, însă încearcă mai des ciocolata fără zahăr sau care conține îndulcitori naturali.

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac continuă în cel de-al șaselea sezon ”iUmor”, difuzat în curând, la Antena 1, căutarea celor mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație. Concurenții care primesc minimum două ”Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Astfel, câştigătorul fiecărei ediții se va califica direct în finală!

Obișnuit cu scena ”iUmor” din ipostaza de invitat special, Dan Badea se alătură în cel de-al șaselea sezon al emisiunii, difuzat în curând, la Antena 1, în calitate de co-prezentator, alături de Șerban Copoț.

×
Subiecte în articol: finala iumor iumor Delia