x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
×
Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea pe www.jurnalul.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin continuarea navigării pe www.jurnalul.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

DA, ACCEPT

Şerban Copoţ, câştigãtorul celei de-a cincea ediţii ”Poftiți la Nea Mărin”

0
08 Aug 2018 - 18:50
Şerban Copoţ, câştigãtorul celei de-a cincea ediţii ”Poftiți la Nea Mărin” marius
Vezi galeria foto

Surorile de la Cheeky Girls, Monica şi Gabriela, Şerban Copoţ şi Coco Marinescu sunt cele patru vedete care au muncit din greu alãturi de Nea Mãrin în administrarea restaurantului de la mare, în cadrul celei de-a cincea ediţii a reality show-ului ”Poftiți la Nea Mărin”.

Deşi nu au stat o clipã şi nu s-au dat în lãturi de la nicio sarcinã grea pe care Nea Mãrin i-a pus sã o îndeplineascã, concurenţii nu s-au putut bucura de premiul ediţiei, în valoare de 2000 de euro. „De data asta avem în casã 6142 de lei, adicã suntem în minus. Cu pãrere de rãu, deşi echipa aceasta a muncit mult, nu au reuşit sã aducã mulţi clienţi, ca sã ia premiul. Dacã fãceaţi 6000 de lei plus o 1000 de lei plus 1 leu, cineva dintre voi câştiga, şi acela ar fi fost Şerban”, le-a mãrturisit Nea Mãrin. 

Deşi nu au câştigat şi banii, cei patru au pãrãsit competiţia victorioşi. „N-am reuşit sã luãm şi banii, asta e, dar în schimb, experienţele pe care le-am câştigat noi aici nu se pot cumpãra cu bani!”, a mãrturisit Monica, în vreme ce Şerban a completat: „Nea Mãrin e un om care pur şi simplu iubeşte viaţa, ba mai mult, e genul de om care te poate ajuta cu acea vorbã bunã care sã îţi aprindã luminiţa în tunelul în care te afli!”.

De cealaltã parte, cu un ajutor nesperat în bucãtãrie în persoana lui Fernando, fost concurent „Chefi la cuţite”, dar şi cu o terasã animatã de clienţi, Liviu şi Andrei sunt mult mai încrezãtori: „Sunt convins cã în câteva zile putem sã-l batem pe Nea Mãrin!”, a mãrturisit Andrei Ştefãnescu.

O nouă ediție ”Poftiți la Nea Mărin”, cu alte patru vedete care vor fi nevoite să-l ajute pe Nea Mărin să mențină afacerea profitabilă, va fi difuzată  luni și marți, de la ora 20.00, la Antena 1.

Citeşte mai multe despre:   serban copot

 

Ştiri din .ro


PUBLICITATE
 





Mai multe titluri din categorie

Reţeta zilei: Gulaş ardelenesc

Reţeta zilei: Gulaş ardelenesc
INGREDIENTE: 750 g carne de vacă 250 g costiţă de porc afumată 2 linguri de bulion, o ceapă 750 g cartofi, 200 g smântână 200 ml supă de vită 100 ml ulei 30 g unt 2 ouă 100g...

Virginia Rogin, mărturisiri neașteptate: “Mă sperie neputința”

Virginia Rogin, mărturisiri neașteptate: “Mă sperie neputința”
Galerie Foto Talentată și iubită de publicul român, actrița Virginia Rogin este invitata emisiunii “CulTOUR”, care se va difuza astãzi de la ora 17.30, la Happy Channel. Interpreta Doinei din “Fructul oprit” vorbește...

Reţeta zilei: Fasole verde în bacon afumat

Reţeta zilei: Fasole verde în bacon afumat
ingrediente -  1 kg fasole verde, 500 g bacon afumat, feliat subțire, sare, piper multicolor, 100 g unt Mod de preparare  Fierbem fasolea verde, în apă clocotită cu sare, doar până începe să...

Ce greșeli să nu faci cât zbori cu avionul

Ce greșeli să nu faci cât zbori cu avionul
Dacă dorești să îți faci călătoria cu avionul puțin mai plăcută, cheia poate fi să te împrietenești cu personalul de bord. Însă, conform Dailymail, nu vei reuși nimic comițând greșelile capitale...

Algoritmul care îţi poate asigura câştigul la Loto

Algoritmul care îţi poate asigura câştigul la Loto
Câştigul "peste noapte” al unei sume importante de bani, care ne poate scăpa de grijile cotidiene, cum ar fi cel de la loterie, ne încântă pe toţi. Mulţi dintre noi ne încercăm şansa, însă puţini se...

Muzeul Ţării Crişurilor, de la Oradea

Muzeul Ţării Crişurilor are în componență secţiile de Arheologie, Istorie, Ştiinţele Naturii, Etnografie, Artă, Relaţii Publice şi Expoziţii, precum și Muzeul Memorial “Iosif Vulcan”, Muzeul Memorial

Tratamente la Băile Felix, și în cure interne

La Băile Felix, proprietățile curative ale apei termale tratează și afecțiunile aparatului digestiv. “Noi folosim apa de aici și în cure interne, pentru că are proprietăți deosebite. Apa este...

După sărbători, călătoriile sunt mai ieftine

După sărbători, călătoriile sunt mai ieftine
Galerie Foto Vacanța s-a terminat, iar prețurile au scăzut substanțial, pentru cei care vor să călătorească, la sfârșitul lunii ianuarie și în luna februarie. Cei care nu au ajuns la schi până acum mai au la dispoziție...

Unirea Principatelor Române, la Casa Artelor “Dinu Lipatti”

Unirea Principatelor Române, la Casa Artelor “Dinu Lipatti”
Primăria Municipiului București prin Casa Artelor "Dinu Lipatti" vă invită joi, 24 ianuarie 2019, de la orele 19.00, la evenimentul UNIREA PRINCIPATELOR ROMÂNE LA CASA ARTELOR “DINU LIPATTI”, moment ce...

Biserica de gheaţă de la Bâlea Lac va fi sfinţită

Biserica de gheaţă de la Bâlea Lac va fi sfinţită
Biserica de gheaţă de la Bâlea Lac va fi sfinţită vineri, 25 ianuarie 2019, de preoţi reprezentanţi ai principalelor biserici creştine din ţara noastră. Ceremonia de sfinţire a Bisericii de Gheaţă de la Bâl...

Reţeta zilei: Rizotto cu ciuperci

Reţeta zilei: Rizotto cu ciuperci
Ingrediente: 500 g ciuperci, 320 g orez pentru rizotto, o ceapă, 30 g unt, un litru supă de legume, 5 linguri vin alb, 3 linguri parmezan, 2 căței de usturoi, 4 fire pătrunjel, 2 linguri ulei de măsline, sare,...

Rețeta zilei: Paella cu fructe de mare

Rețeta zilei: Paella cu fructe de mare
Ingrediente: orez cu boboul rotund, o ceapă, un ardei roşu, un ardei verde, 2 linguri boabe de mazăre, 2 căţei de usturoi, 2-3 linguri de ulei de măsline, 20 creveţi decorticaţi, 4 midii, 10 creveţi...

Rețeta zilei: Macarons (prăjituri din migdale)

Rețeta zilei: Macarons (prăjituri din migdale)
Ingrediente: 500 gr. migdale, 750 gr. zahăr, 3 albușe vanilie sau esență de lămâie. Mod de preparare Se curăță migdalele de coajă punându-le puțin în apă fiartă, apoi, după ce s-au...

Margareta Pâslaru: “Aveam 15 ani și jumătate și a fost o întâlnire nemapoimenită”

Margareta Pâslaru:  “Aveam 15 ani și jumătate și a fost o întâlnire nemapoimenită”
Galerie Foto Margareta Pâslaru, o artistă desăvârșită pe care gazda emisiunii și-a dorit nespus să o aibă invitată, vine duminică, 20 ianuarie, de la ora 15,45, la ”Refresh by Oana Turcu”, la Antena Stars. Celebra...

Mira & mirajul SUA: artista trăiește pentru a doua oară visul american

Mira & mirajul SUA: artista trăiește pentru a doua oară visul american
Odată ce a încheiat concertele din 2018, Mira și-a făcut bagajul și a plecat pentru a doua oară în Los Angeles, unde petrece o lună întreagă. Artista îmbină utilul cu plăcutul: participă la sesiuni în...
Serviciul de email marketing furnizat de