x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Serena Williams a pozat pentru calendarul Pirelli 2016

Serena Williams a pozat pentru calendarul Pirelli 2016

21 Sep 2015   •   19:27
Serena Williams a pozat pentru calendarul Pirelli 2016

Jucătoarea americană de tenis Serena Wiliams, numărul unu mondial, a dezvăluit că va fi protagonista următoarei ediţii a Calendarului Pirelli, realizat de compania italiană producătoare de pneuri.

"Puteţi ghici? Sunt atât de fericită că fac parte din Calendarul Pirelli pe 2016, alcătuit de Annie Leibovitz", a scris Serena într-un mesaj postat pe contul ei de Twitter, surprinzându-şi fanii.

Realizat în studio în luna iulie, de către americanca Annie Leibovitz, devenită faimoasă pentru portretele sale fotografice, Calendarul Pirelli va fi dezvăluit publicului la Londra, la sfârşitul lui noiembrie, iar Serena Williams este prima protagonistă a ediţiei 2016 făcută publică.

"Serena Williams întruchipează stilul, puterea, frumuseţea şi curajul. Actualmente pe prima poziţie în lume, Serena a trecut peste provocări insurmontabile ca să câştige 21 de Mari Şlemuri în cariera sa. Ea se face remarcată nu doar în lumea tenisului, ci repurtează succes şi în alte zone în afara sportului, cum ar fi filmul, televiziunea, moda şi actele de caritate. Abilităţile ei de jucătoare de tenis, combinate cu activităţile din afara arenei, fac din Serena Williams unul din numele şi chipurile cele mai cunoscute din lume - o legenda vie", se precizează într-un comunicat dat publicităţii luni de Pirelli.

Serena Williams, care va împlini 34 de ani pe 26 septembrie, a câştigat trei turnee de Mare Şlem în acest an, ajungând la un total de 69 titluri WTA, între care 22 de Grand Slam. Ea fost medaliată cu aur la Jocurile Olimpice din 2000 (la dublu), 2008 (la dublu) şi 2012 (la simplu şi la dublu).

×
Subiecte în articol: serena williams