x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Sfatoasa - Marijuana revine

Sfatoasa - Marijuana revine

de Adrian Vaduva    |    21 Iul 2005   •   00:00

Dupa o perioada destul de lunga in care parea ca n-o mai intereseaza muzica, Dana Cotescu, alias Marijuana, a decis ca pauza s-a terminat.

Fata rea din Salajan a revenit cu un duet cu Andreea Antonescu. "A fost o colaborare foarte benefica din punctul meu de vedere. Mai ales ca Andreea s-a maturizat foarte mult. Chiar daca sunt o tipa dura, iar ea e mai feminina, marturisesc ca ne-am completat foarte bine. Iar in videoclip eu o sfatuiesc cum sa treaca peste anumite probleme. De altfel, si in realitate stiu mai multe despre viata si intotdeauna ii pot da un sfat prietenesc", ne-a declarat Marijuana. Chiar daca este insarcinata in luna a patra, Dana spune ca nu este deranjata de acest lucru. Dimpotriva, se simte mai plina de energie ca oricand si abia asteapta sa urce din nou pe scena.
"Ma bucur ca sunt implicata in mai multe activitati. Pe langa duetul cu Andreea, mai am si alte colaborari. Faptul ca sunt insarcinata ma motiveaza si mai mult", ne-a dezvaluit viitoarea mamica. Ea nu stie inca daca va avea baiat sau fata, dar va afla, cel mai probabil, saptamana viitoare, cand este programata pentru a face o ecografie. "Imi doresc sa fie sanatos. Nu conteaza daca va fi baiat sau fata", a punctat Dana. De asemenea, Marijuana lucreaza si la un album solo care va aparea in toamna.

×
Subiecte în articol: antimonden