x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Show-uri - In direct la televizor: 4 nunti si-o inmormantare

Show-uri - In direct la televizor: 4 nunti si-o inmormantare

de Catalina Iancu    |    27 Aug 2006   •   00:00
Show-uri - In direct la televizor: 4 nunti si-o inmormantare

S-au dus vremurile cand televiziunile scoteau rating din evenimente de importanta nationala. Acum isi fac audienta maxima din nunti, botezuri si inmormantari.

Ce nu face omul pentru a-si multumi prietenii? Schimba si data casatoriei! Ionut Iftimoaie si-a mutat nunta cu o saptamana mai devreme, pentru ca Teo sa poata fi prezenta, cu tot cu echipa de filmare, la deosebitul eveniment. Caci, vorba ceea: nu se poate nunta fara… Teo. Astfel, toata lumea a fost multumita: luptatorul K1 si logodnica sa, Maria Placinta, s-au vazut "pe sticla", iar "doamna" si Tanta si-au facut frumoasa emisiune. Daca "Vrei Teo, ai Teo!". Saracul Ionut s-a trezit cu ea pe cap (adica cu Teo) chiar si cand era in chiloti si trebuia sa se imbrace in costumul de ginerica. Dar protevistii n-au consumat spatiul de emisie degeaba. Chiar au prins o nunta ca-n povesti. Mireasa a fost superba (doar a castigat locul al treilea la editia din 2005 a concursului Miss Romania), Ionut este de o modestie si de-o eleganta rara, Teo a plans de emotie, iar lumea care s-a strans… ca la nunta, i-a primit cu toata caldura, tocmai fiindca n-au avut fite de vedete. Nici primarul n-a fost atat de emotionat, cum a fost de exemplu cel care a oficiat casatoria Monicai cu Irinel Columbeanu, si care s-a balbait mai ceva ca vedetele trecute la "Top rusinica".

Kitsch-ul secolului ne-a fost servit de B1 TV, cu tot cu reluarile de rigoare, de parca ar fi fost programul de Revelion. Nunta lui Iri cu Moni, filmata cu 12 camere, n-a fost altceva decat un maraton mediatizat pana la saturatie. Iar mireasa n-a facut decat ceea ce face la fiecare editie a emisiunii care ii poarta numele: a mancat. Cu alte cuvinte, un om de afaceri a dat cu bata-n balta, la Snagov, iar stilisti, analisti ai horoscoapelor si ziaristi ai casei si-au dat cu parerea despre fericitul eveniment.

"NUNTA MILENIULUI": Iri si Moni au avut o petrecere rasuflata, cu muzica nepotrivita, adaptata unui festival cu intrare gratuita

CIRESICA. Viorica si Ionita din Clejani au pus cireasa pe tort la ultima editie a emisiunii "Dragostea de la Clejani". Caci au facut cununia religioasa si-au difuzat-o la Prima TV.

Ce atata intimitate? Las’ sa vada lumea ce bine o duc romanii! Pana si Suedia si-a pus pirostriile in direct. Nu tara, evident, ci nora printesei magiei de lux, Ioana Sidonia. Suedia s-a maritat cu Ahmed, eveniment ce a fost transmis cu tot fastul la tv: cu "limuzini", cu sutele de euroi aruncate peste lautari, cu aur cat cuprinde, plus invitati ce purtau tricouri cu sigla Uniunii Europene. Sa moara dusmanii! Nunta i-a costat vreo 85 de mii de euro, o nimica toata pentru o familie de rromi obisnuiti… cu luxul. Dar, pana si aceasta paranghelie, care-a zgariat urechile cartierului cu manelele cantate de Liviu Pustiu, a fost mai insufletita decat petrecerea lalaita a lui Columbeanu.

CEREMONII. Puzderie de televiziuni, nu numai la nunti, dar si la inmormantari. E normal ca posturile tv sa fie prezente, dar nu sa faca spectacol din inmormantarea maestrului Gica Petrescu. Caci ultimul drum al distinsului artist a fost privit mai mult ca o mondenitate decat ca o ceremonie. Daca lumea i-a cerut autografe lui Ion Iliescu (venit sa-i aduca un ultim omagiu maestrului), va dati seama! Cam aceeasi "regie" s-a petrecut si la inmormantarea regretatei Laura Stoica. Iar aparitia mamei artistei la OTV, chiar dupa tragicul eveniment, nu mai suporta nici un comentariu. Iata si o stire de ultima ora: Andreea Esca, pe post de reporter, va transmite in direct pentru PRO TV, de la Los Angeles, botezul baietelului Nadiei Comaneci. Plus interviuri cu fericitii parinti si imagini cu micutul Paul Dylan. Deci, adio petrecere, Esca va fi la munca.
×
Subiecte în articol: antimonden nunta