x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Showbiz, adio! Dar rămăn cu tine...

Showbiz, adio! Dar rămăn cu tine...

de Dana Cobuz    |    09 Dec 2007   •   00:00
Showbiz, adio! Dar rămăn cu tine...

Lumina reflectoarelor i-a atras ca un magnet. La un moment dat prea plictisiţi, supăraţi sau de nevoie au părăsit show-biz-ul. Dar cu prima ocazie s-au intors "pe scenă".

Dependenţă - nu mai pot trăi in umbră, după ce au stat in lumina reflectoarelor


Lumina reflectoarelor i-a atras ca un magnet. La un moment dat prea plictisiţi, supăraţi sau de nevoie au părăsit show-biz-ul. Dar cu prima ocazie s-au intors "pe scenă".

Mustăcioara lui era inconfundabilă. Şi este incă. Indiferent de televiziunile prin care şi-a purtat podoaba de sub nas - şi n-au fost puţine: TVR, Tele 7 ABC, Antena 1, Naţio-

nal TV, Kanal D - , Radu Coşarcă a fost asociat cu sobrietatea. Pănă acum trei ani, cănd a renunţat la televiziune pentru o carieră in mediul afacerilor, mai precis management in industria conferinţelor economice. Dorul de "sticlă" nu i-a dat pace insă, astfel că, de puţin timp, Radu Coşarcă a revenit, la Kanal D, cu un talk-show săptămănal, "La scena deschisă".

"Romantică, dar deşteaptă. Iată motivul pentru care am ales această televiziune!", şi-a motivat Irina Reisler intrarea in grila de programe a postului Romantica TV. In 1993, era redactor şi prezentator de ştiri la Radio Romănia. De televiziune s-a "lipit" la Tele7 ABC. Iar in 1996 a fost angajată la departamentul de ştiri al Pro TV. Pentru multă vreme, Irina a fost asociată cu emisiunile medicale ale acestui post. Venirea pe lume a fetiţei sale, Anisia, a determinat-o să-şi ia un concediu de doi ani. A revenit in faţa camerelor de luat vederi din Pache Protopopescu, apoi a dispărut iar o vreme. Pănă la inceputul lui 2007, cănd Teo Trandafir a cooptat-o in echipa Romantica, unde Irina realizează emisiunea "Supravieţuitorii".

Â

PSEUDONIM. Ehe-hee! Trecu ceva vreme de cănd Dan Bălan, cot la cot cu ai săi colegi, Radu şi Arsenie, nu mai pridideau cu show-urile şi apariţiile televizate prin toate colţurile lumii! Dar, cu căt urci mai sus, cu atăt mai dureroasă e căderea. Nici unul dintre cei trei, luaţi individual (sau impreună - nu e nici o diferenţă!) nu a mai ajuns in top. Dan Bălan s-a refugiat, cu scandal, in America, unde a incercat să mai facă niscaiva valuri cu piesele O-zone. N-a mai avut succes, aşa că s-a izolat de presa de-acasă pe motiv că lucrează la un album de debut cu trupa sa de muzică rock. Ceea ce nu se vede incă. In schimb, Bălan a revenit in lumina reflectoarelor cu un proiect solo, Crazy Loop, care are ceva şanse de celebritate, după căt de des au inceput să fie difuzate piesa şi videoclipul. Urmează şi un album in aceeaşi manieră disco, anunţă noua casă de discuri a lui Bălan, Mediapro Music.

Â

PRINŢESA ŞI REGINA. Ultimele două personaje luate in discuţia de faţă, Cristina Spătar şi Cătălina Toma, işi disputau căndva intăietatea pe segmentul R’n’B romănesc. Nici acum nu ştim care era "prinţesa", care era "regina". Coincidenţă sau nu, ambele au dispărut o vreme din peisaj. Cristina Spătar doar vreo doi ani, din pricina unui scandal cu poze deocheate pe internet, apoi a despărţirii de fostul iubit, patron de club in Bucureşti, şi a combinării cu un italian afacerist pe plaiurile mioritice. A revenit in showbiz, şi-a lansat un album nou, s-a despăţit de italian şi s-a reorientat rapid spre un alt om de afaceri romăn, pe care l-a şi luat cu acte. Cătălina Toma a stat departe de ochii presei vreo şase ani. Cănd s-a hotărăt să revină in cotidian, a făcut-o printr-o pagină personală pe internet. Acolo şi-a pus, spre ascultare, două piese noi, insoţite de explicaţia absenţei din showbiz.

dana.cobuz@jurnalul.ro

,,Voi rămăne o eternă visătoare. Cred că, dacă am să uit să visez, s-a terminat totul. In plan profesional, emisiunea «Supravieţuitorii» reprezintă ultimul meu vis implinit. Romantica mi-a oferit şansa să arăt ceea ce ştiu eu să fac cel mai bine"

Irina Reisler

×
Subiecte în articol: antimonden