x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Şi-a îngropat un copil, dar aşteaptă să nască iar. Lavinia Miloşovici a vorbit cu lacrimi în ochi despre ceea ce simte acum!

Şi-a îngropat un copil, dar aşteaptă să nască iar. Lavinia Miloşovici a vorbit cu lacrimi în ochi despre ceea ce simte acum!

15 Ian 2013   •   07:44
Şi-a îngropat un copil, dar aşteaptă să nască iar. Lavinia Miloşovici a vorbit cu lacrimi în ochi despre ceea ce simte acum!
Sursa foto: captura video

La 4 ani de la tragedia din familia fostei gimnaste, Lavinia Milosovici este aproape de momentul cand va deveni pentru a doua oara mama. Intr-un interviu emotionant acordat lui Madalin Ionescu, Lavinia a vorbit despre fetita ei, Denisa, nascuta cu o boala necrutatoare.

“Am trecut prin foarte multe. Eu eram de multe ori plecata cu fetita la recuperare, iar sotul ramanea acasa, singur … ne-a fost greu. Din cei patru ani de zile de chin, nu am dormit mai mult de un an. Pentru mine Denisa a fost un copil normal, cu toate ca avea handicapul pe care il avea. Nu am mediatizat aceasta problema, pentru ca nu aveam de ce. Cand am avut nevoie de ajutor, am vrut sa plecam din tara cu ea, ne-au ajutat Andreea Marin si antrenorii Mariana Bitang si Octavian Belu”, a povestit Lavinia.

Lavinia si sotul ei Cosmin traiesc inca din amintirile alaturi de fiica de lor, iar Lavinia o viseaza foarte des. Cei doi au pastrat intacta camera Denisei si toate lucrurile ei, iar acum aceasta camera il va gazdui pe fratiorul Denisei.

La patru ani dupa ce si-a ingropat fetita, ultima detinatoare a unei note de 10 la gimnastica se pregateste sa aduca pe lume un baietel perfect sanatos.

“Denisa l-a trimis pe fratiorul ei. Pe fiul nostru il va chema Mihai Cosmin. Sincer mi-e greu acum cu toate ca am facut si analize si ecografii. S-a intamplat sa raman insarcinata, cu toate ca ne doream de mult timp un copil. Dar probabil teama si stresul nu ne-au lasat sa il avem mai repede”, a mai povestit Lavinia pentru Wowbiz.

×