x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Si barbatii stiu sa planga uneori!

Si barbatii stiu sa planga uneori!

12 Noi 2004   •   00:00

Ca sa vedeti cat de sensibili sunt cativa playboy autohtoni, va prezentam cateva momente in care barbati celebri au dat apa la soareci. Traian Basescu a plans cand i-a murit papagalul. Motiv de bascalie pentru Florin Calinescu sau Carcotasi. Probabil cea mai sincera lacrima pe care a scapat-o Basescu a fost una de bucurie, la nunta fiicei sale, Ioana.

IMPRESIE. Razvan Fodor nu a putut sa se abtina si a plans la finalul filmului "Beautiful mind"
CA-N FILME. Cine-ar putea crede una ca asta? Playboy-ul Razvan Fodor sa planga! Si totusi, liderul trupei Krypton ne-a marturisit ca i s-a intamplat. Si inca foarte des. "Ultima data am plans la «Beautiful mind», la finalul filmului, si am mai plans la o piesa a lui Sting."

Catalin Botezatu a trecut prin grele incercari in viata. A stat dupa gratii. "Inchisorile din Romania sunt oribile", spunea Botezatu intr-un interviu. A fost cea mai neagra perioada prin care a trecut. In acele momente l-a batut gandul sa se sinucida, dar s-a refugiat in credinta. Atunci a plans pentru prima data.

IMPRESIONATI. Ce sa mai zicem de Pavel Stratan, care a plans in fata a 4.000 de spectatori? La primul sau mare concert din Romania, pe care l-a sustinut la Sala Palatului, Stratan a povestit cateva momente din copilarie in care un rol principal l-a jucat tatal sau. Amintirile l-au rascolit si l-au chinuit atat de mult pe interpret, incat a plans in timpul unei ode dedicate tatalui sau. Totusi, lacrimile n-au fost sincere, au facut parte din show. Tudor Chirila a plans si el in mai multe randuri. S-a intamplat si atunci cand Gabriela Szabo a facut o cursa memorabila castigand medalia de aur. Gheorghe Turda a fost cat pe ce sa-i "strice" videoclipul lui Fuego, "Impodobeste, mama, bradul". Interpretul si Irina Loghin au jucat rolul parintilor lui Paul Surugiu. L-a impresionat foarte mult melodia pe cunoscutul interpret de muzica populara, iar in timpul filmarilor, a izbucnit in plans de vreo trei ori. Realizatorii clipului au fost nevoiti s-o ia de fiecare data de la capat. (Catalina Iancu)

×
Subiecte în articol: antimonden plans