x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Sore, despre tradițiile de Crăciun din familia sa: ”Îmi doresc să îi creez și eu lui Erin magie”

Sore, despre tradițiile de Crăciun din familia sa: ”Îmi doresc să îi creez și eu lui Erin magie”

20 Dec 2018   •   16:28
Sore, despre tradițiile de Crăciun din familia sa: ”Îmi doresc să îi creez și eu lui Erin magie”

Artista Sore Mihalache este invitata emisiunii CulTOUR, care se va difuza astăzi de la 17.30 la Happy Channel. Într-o ediție de sărbătoare, Sore vorbește despre amintirile pe care vrea să I le creeze fiicei sale Erin, în vârstă de aproape trei ani.    

Fermecată de sărbătoarea Crăciunului, Sore are multe amintiri frumoase legate de această perioadă a anului, iar de când a devenit mămică își dorește să păstreze cât mai multe din tradițiile de familie.

”Părinții mei au un dar de a înfrumuseța orice! În copilărie, încă de la 1 Decembrie, casa era frumos decorată, iar eu anul acesta am făcut și eu la fel. Crescând cu atâtea amintiri frumoase, îmi doresc să îi creez și eu lui Erin magie. E foarte încântată și așteaptă să vină Moșul, a pregătit poezii și cântece. Acum că o avem și pe Erin, sărbătoarea e și mai fastuoasă, ea desface cadouri trei zile la rând”, a spus Sore la “CulTOUR”, emisiunea prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. Telespectatorii pot urmări interviul integral, astăzi, de la ora 17.30, la Happy Channel.

 

×
Subiecte în articol: sore