x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Spatar vrea un inel

Spatar vrea un inel

de Dana Ciobanu    |    31 Oct 2005   •   00:00
Spatar vrea un inel

"Printesa R’N’B-ului", cum au alintat-o fanii, revine cu un album nou. Cristina Spatar cheltuieste mai multi bani cu muzica decat cu bijuteriile, avand incredere ca va aparea si rasplata.

Cu tot cu pregatirea noului album, Cristina a absentat din muzica autohtona doi ani. Din tara, doar unul. A stat o perioada la Bruxelles, la niste prieteni, apoi la Paris, la alti amici, in Germania, si cateva luni in Italia, la sora ei.

REGRETE. "In vremea asta imi vedeam pe TVR si pe Pro TV International colegele cantand si eram innebunita ca eu stau departe de scena. Asa ca m-am intors si am inceput sa lucrez la cel de-al treilea album al meu. Imi pare rau ca am plecat atat de mult si promit ca n-o sa mai fac niciodata!" Cristina are de gand sa accepte orice propunere onorabila legata de emisiuni tv, telenovele si reclame, pentru ca a inteles ca muzica si televiziunea merg mana in mana. "In Italia am vazut foarte multe formate de emisiuni de divertisment pe stilul «elegant», care cred ca m-ar prinde bine ca moderator. Cu ani in urma, am avut oferte din acest domeniu, dar eram atat de timida, speriata, incuiata, ca le-am refuzat. Acum nu voi mai ezita cand e vorba de aparitia pe micul ecran."

AMORE. Iubitul sau, un om de afaceri italian pe nume Mirco Maschio, o sprijina in tot ceea ce face. A ajutat-o sa-si faca si un site, ii citeste mesajele de la fani, ii da sfaturi si este foarte incantat de faptul ca "amore" (asa cum o alinta) se ocupa serios de muzica. Nu au viata usoara impreuna, pentru ca sunt foarte mult timp pe drumuri. Week-end-urile si le petrec, alternativ, in Italia, la Arad (unde el are o fabrica de masini agricole) sau la Bucuresti.

"L-am intalnit acum noua luni, la Timisoara, la o semipetrecere data de o prietena de-a mea. Din clipa in care m-a vazut, mi-a spus: «Tu nu mai pleci de langa mine!». Pana atunci, refuzam cu incapatanare sa am o relatie cu un strain. Mi se parea ca sunt diferente prea mari de religie, obiceiuri, limba si ca, mai devreme sau mai tarziu, relatia se va rupe. Acum astept inelul de logodna. Cred ca de Craciun se va intampla", spune razand. Mirco si-a dorit sa faca publica relatia lor, in ciuda impotrivirii Cristinei de a dezvalui identitatea iubitului ei daca nu se si casatoreste cu el. "Cred ca este prima oara in viata cand iubesc cu adevarat. Dar si am pe cine iubi! E un barbat frumos - inalt de 1,98 m, brunet cu ochii verzi si mai tot timpul bronzat - , destept, tandru. Peste toate astea, ma impac bine si cu familia lui, unde ma simt ca la mine acasa. M-a prezentat parintilor lui dupa doua saptamani de cand ne-am intalnit, ceea ce e mare lucru la italieni."

CHELTUIELI. Pe langa sprijinul moral, Mirco o ajuta pe printesa R’N’B si financiar, pentru a-si implini visul legat de muzica. Nu mai putin de 27.000 de euro a cheltuit Cristina cu proaspatul ei material discografic. Dar in trei saptamani noul album va putea fi gasit pe piata. Piesele sunt compuse de Laurentiu Duta, de Tataee de la BUG Mafia, de Laura Mihaila si de Dumi Padure. Are un duet cu Grasu XXL, la piesa "Totul pe o carte", al carei videoclip poate fi deja urmarit pe posturile tv muzicale, si mai pregateste unul, cu Tataee. "Am fost surprinsa de mesajele pe care le-am primit pe site de la fani, de cat de mult isi doresc oamenii sa revin. M-au facut sa plang de emotie."

FARA TARIF
"De-abia astept sa sustin un concert. Am emotii, dar nu mi-e frica. Nu vreau sa fac acest lucru insa pana nu voi scoate albumul. Iar la un tarif ma voi gandi dupa aceea, in functie de tipul de public"
Cristina Spatar, interpreta

VOCALIZE
Cristina Spatar a trecut destul de recent printr-o operatie pe corzile vocale. De atunci, reinvata sa cante. Acesta este si motivul pentru care face ore de vocalize cu Dana Dorian. "Doctorul mi-a recomandat ca, o perioada, sa ma feresc cat pot de mult sa cant si sa tip. Acum am inteles cat de important e sa-ti pastrezi vocea. Nu trebuie sa demonstrezi ca poti urla." Solista spune ca acum se simte mai sensibila, desi, cu ani in urma, nu o deranjau prestatiile in bar, unde canta in mult fum.

×
Subiecte în articol: antimonden