x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Spectacol- Cat ne costa vedetele

Spectacol- Cat ne costa vedetele

de Catalina Iancu    |    11 Noi 2006   •   00:00
Spectacol- Cat ne costa vedetele

Cat trebuie sa scoatem din buzunar pentru a vedea artistii preferati prestand in spectacole? Dintr-un simplu calcul rezulta ca vedetele ne costa aproape un salariu mediu pe economie. Unii chiar merita!

Fiindca se apropie Sarbatorile, vedetele ridica tariful. Adica pretul la spectacole. Sa facem asadar o mica socoteala: 70 RON Banica, plus 70 RON Tudor Gheorghe, 50 RON Iris, 20 RON Holograf, plus 75 RON Cleopatra Stratan si... s-a dus televizorul nou pe care intentionati sa vi-l cumparati in luna cadourilor!

CEI MAI IUBITI. Ca scara valorilor in showbizz e de multa vreme cu susu-n jos o stim cu totii. Dar, ca sa vedeti cat de mult s-a schimbat lumea, inclusiv cea muzicala, va prezentam cateva dintre preturile starurilor. Cele pe care le cer pentru biletele la spectacole. Stefan Banica jr, trei zile la rand de Craciun, la Sala Palatului - intre 20 RON si 70 RON. Iris se afla in plin turneu de promovare pentru cel mai nou single - "Pentru totdeauna". Daca in orasele de provincie biletul costa 20 RON, in Bucuresti, la 19 noiembrie, unde invitata speciala va fi Felicia Filip, Iris se va da pe patru categorii: 20, 30, 40 si 50 RON. Holograf, la Sala Polivalenta, la 5 decembrie, se vinde cu 20 RON. "Cavalerul unei inime pribegi", adica Tudor Gheorghe, va fi din nou live la Sala Palatului, cu preturi intre 30 si 70 RON. Evident, aceasta din urma este cifra pentru categoria VIP. Acestia sunt doar cativa dintre cei mai iubiti artisti pentru care romanii cumpara bilet.

"NU VINI CU MANA GOALA!" Interesant este faptul ca artistii cei mai scumpi din Romania au fost detronati de Cleopatra Stratan. La spectacolul fetei lui Pavel Stratan, biletul costa intre 30 si 75 ron! Ati mai vazut "vreo fata care"... sa ne usture asa de tare la buzunare? Asta in timp ce Loredana, la sfarsitul acestei luni, se va da gratis, la Buftea. Ba mai mult decat atat, organizatorii show-ului le vor asigura fanilor si transportul gratuit. Ramane de vazut daca spectatorii vor plati atat de mult ca sa-l auda pe "Ghita" sau vor gasi o "portita" sa intre moca la concertul Cleopatrei.

×
Subiecte în articol: antimonden