x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Staruri pe mapamond

Staruri pe mapamond

04 Mar 2004   •   00:00
Al doilea copil pentru Natalie Appelton. Fosta componenta a trupei All Saints a nascut in cursul zilei de marti, 2 martie 2004, un baietel perfect sanatos. Acesta este primul copil rezultat din relatia cu Liam Howlett, component al trupei Prodigy, desi Natalie mai are o fetita in varsta de 10 ani, Rachel, dintr-o relatie anterioara. Baietelul a avut la nastere 3,1 kg si a fost adus pe lume la o clinica privata din Londra.

George Michael se retrage din muzica. El a anuntat ca intentioneaza sa se retraga din cariera muzicala dupa ce va termina turneul de promovare a noului sau album. Solistul, al carui album "Patience" va fi lansat in aceasta luna, este decis sa isi schimbe cariera. "Am un plan pentru viitor si acesta nu implica sub nici o forma ceea ce fac acum. Nu cred ca as putea sa fiu mai fericit decat acum, dar viitorul meu va fi diferit. Cred ca am realizat cel mai bun album din cariera mea. Mi-a fost greu, dar a meritat", a spus solistul in varsta de 40 de ani.

Si Kylie vrea o pauza. Frumoasa cantareata de origine australiana intentioneaza sa renunte temporar la cariera muzicala si sa se concentreze pe propria colectie de lenjerie intima. Inainte de a se bucura de o vacanta, Kylie mai are cateva proiecte de finalizat. "Am un album de promovat si voi finaliza in curand noua colectie de lenjerie intima. Dupa aceea sper sa pot sa imi iau o vacanta in stilul Bridget Jones."

Bijuteria Charlize Theron. Un bijutier din Johannensburg si-a botezat o noua piatra semipretioasa dupa numele actritei Charlize Theron. Piatra, descoperita saptamana trecuta in minele din Chalaua (Mozambic), este o varietate de quartz si a fost inregistrata sub numele de: "Steaua Charlize ". Actrita isi va vedea "steaua" abia saptamana viitoare, cand va reveni in Africa de Sud cu Oscarul pentru "cea mai buna actrita". Valoarea pietrei nu a fost facuta inca publica. (Cristina Ologeanu)

×
Subiecte în articol: antimonden