x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Steaua Seling şi artificiile

Steaua Seling şi artificiile

de Dana Andronie    |    12 Iul 2007   •   00:00
Steaua Seling şi artificiile
Sursa foto: aldacofilm/

"Iubirile verii" au fost pline de "pozitive" la Callatis. Doar căţiva căntăreţi n-au lăsat CD-ul să presteze in locul lor. Printre ei Paula Seling a strălucit, chiar dacă uneori s-a pierdut in triluri şi fiorituri, uitănd că se află in faţa unui public fără prea multe cunoştinţe muzicale.

"Iubirile verii" au fost pline de "pozitive" la Callatis. Doar căţiva căntăreţi n-au lăsat CD-ul să presteze in locul lor. Printre ei Paula Seling a strălucit, chiar dacă uneori s-a pierdut in triluri şi fiorituri, uitănd că se află in faţa unui public fără prea multe cunoştinţe muzicale. De unde să ştie omu’ ce soi sunt floricelele cultivate de ea pe portativ?!

Categoric recitalul care o să rămănă in istoria de referinţă a festivalului de la Mangalia (alături de multe altele) este cel de marţi seara, susţinut cu pricepere şi cu dăruire de Paula Seling şi de Anita Doth de la 2 Unlimited. Fetele au căntat, nu s-au incurcat. Pănă şi sonorizarea era perfectă. Dacă pănă in momentul in care divele s-au mulat pe un duet sunetul a mai "scărţăit" pe ici pe colo prin părţile esenţiale, ei bine, de la "minutul de aur" totul s-a auzit fără nici o "scamă".

GLORIE! "Vă place cum sună CD-ul?", spunea in culise impresarul Paul Nancă cu măndrie, dar şi cu ironie la adresa celorlalţi artişti care, pe parcursul serii, işi arătaseră "muşchii" făcănd playback. "You are hot!". "No, you are hot!" Astfel s-au alintat pe scenă Paula şi Anita, fiind satisfăcute de modul in care comunicau muzical. S-a văzut cu ochiul liber căt de bine trăiau ceea ce căntau. Mai ales Paula care, fără nici o inhibiţie, şi-a permis să facă mişto de ea insăşi. A luat o octavă, a ridicat-o sus, sus de tot, şi apoi se uita la ceasul de la mănă, chipurile, să vadă căt rezistă acolo, prin ceruri. "Iţi mulţumesc, Paula, pentru că m-ai inspirat", a spus printre note Anita. Glorie! Şi pentru una, şi pentru cealaltă.

Sărbătoritul serii a fost Vasile Şeicaru. A căntat trei piese (live, cum altfel?, doar e vorba despre Vasile). A primit, la schimb, un "La mulţi ani" interpretat in cor de miile de spectatori de la malul mării. Asta da căntare!

Tibi Scobiola - unul dintre concurenţii de anul acesta de la Eurovision, faza naţională - a venit la Callatis cu CD-ul. Din păcate, acesta s-a pierdut undeva pe drum şi regizorul de emisie n-a avut ce să pună să cănte. Aşa că la televizor a intrat un moment de publicitate. Iar Tibi a prestat pozitiv doar pentru publicul din Mangalia. Morala? Căntă, bre, cu vocea ta şi sigur nu-ţi vei pierde... CD-ul. Julia, Jojo, Anca Florescu, Akcent, Anda Adam au avut noroc. S-au folosit de pozitiv şi au furat aplauze la scenă deschisă. "Viaţa-i viaţă, banul ban", vorba unui căntec de-al lui Şeicaru.

PĂSĂRICA! Analia Selis şi-a făcut treaba (de artist) cu picioarele goale. Probabil că a vrut să fie desculţă pentru a simţi mai bine ritmul. Degeaba. Analia tot Selis a căntat. Dar să ne revenim şi să trecem la un alt subiect care ne-a atras atenţia. Familia Columbeanu. Aşadar şi prin urmare, Irinel şi Monica au fost la Callatis şi in a doua seară, numai că n-au venit cu măna goală. Au adus-o şi pe fiica lor, Irina. Mititica! Stătea cuminte in braţele mamei şi zămbea frumos la fotografi. Are un talent innăscut! Dacă de acum ştie să pozeze, ce va urma peste căţiva ani?! O va intrece pe Monica?... Poate. Irinel nu-şi mai incăpea in haine de măndrie. Avea două fete pe care tăbărăseră toţi fotografii de pe barjă. Ce mai conta că pe scenă era un moment artistic susţinut cu patimă de Jojo căntăreaţa?!

Fuse şi se duse şi cea de-a doua seară muzicală din cele şapte care ne aşteaptă la Callatis. Atenţie, se lasă cu artificii! A inceput concursul naţional de tapetat cerul cu tone de steluţe. Iţi mai vine căteodată să te uiţi in sus să mai vezi nişte stele. Căci cele din show-biz au cam incetat să strălucească. E adevărat, nu toate.

Fabrica de la Callatis

Andreea Bălan a călcat şi ea pe barja din culisele scenei scoică din Mangalia. Motivul? Era insoţitoarea lui Keo (iubitul ei), care era de serviciu marţi seara. Avea de interpretat o singură piesă. Andreea o să muncească şi ea vineri, 13 iulie, cănd e anunţată in

program "Fabrica de stele". Fratele lui Pavel Stratan, Nelu, nu-şi găsea locul prin culise. După indelungi căutări a găsit şi el cu cine să stea de vorbă: cu fetele de la Miss Diaspora. In schimb, Anda Adam era asaltată de admiratori şi prieteni, care voiau să plece de la Callatis cu imaginea ei in aparatul de fotografiat. Pentru a arăta căt mai bine, Anda şi-a scos peria din geantă şi a inceput să-şi pieptene podoaba capilară.

In această seară se va auzi "Aici Radio Romănia Callatis". Pe scenă vor evolua: Nicolas Cantaro, in duet cu Andra, Proconsul, Loredana, Simplu, Taxi, Alexandra&Crush, Elena&Band, Lucia Dumitrescu.

×
Subiecte în articol: antimonden callatis