x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Stelele Moscovei pe gheaţa românească

Stelele Moscovei pe gheaţa românească

de Dana Cobuz    |    31 Ian 2010   •   00:00
Stelele Moscovei pe gheaţa românească

Iaşi (29 ianuarie), Galaţi (30 ianuarie), Bucureşti (Stadionul Mihai Flamaropol, de la 19:30, 31 ianuarie şi 2 februarie), Buzău (1 februarie). Acesta este traseul urmat de patinatorii ruşi ai companiei "Stelele Moscovei pe gheaţă" în miniturneul pe care-l vor efectua în România.



Pentru al doilea an consecutiv, Asociaţia Culturală Dracula oferă amatorilor de spectacole pe gheaţă un show excepţional, susţinut de celebrii patinatori ruşi Igor Bobrin, Natalia Bestemianova, Andrei Bukin şi colegii lor, campioni mondiali, olimpici, europeni şi naţionali. Jurnaliştii francezi i-au numit "Balşoi pe gheaţă" pentru felul rafinat în care au combinat elementele de teatru, balet, acrobaţie şi patinaj. Compania "Stelele Moscovei pe Gheaţă" a fost înfiinţată în 1986 de patinatorul rus Igor Bobrin, unul dintre cei mai inovatori artişti ai patinajului artistic mondial, rege al patinajului acrobatic şi "actor principal" în renumite spectacole profesioniste de patinaj.

Programul pregătit pentru România cuprinde, în prima parte, baletul "Spărgătorul de nuci", şi în cea de a doua, în premieră mondială, tangouri argentiniene şi un număr special de coregrafie pe muzica lui Michael Jackson. "Stelele Moscovei pe gheaţă" deschide anul cultural în cadrul Proiectului Naţional Cultural - 2010 "ARTĂ CONTRA DROG", program care se desfăşoară în parteneriat cu Centrul Internaţional Antidrog şi pentru Drepturile Omului (CIADO) şi Asociaţia Naţională a Caselor de Cultură ale Sindicatelor din România (ANCCSR).

×
Subiecte în articol: antimonden