x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

10 Oct 2009   •   00:00

10 octombrie 2009



TOAMNĂ LA MINOVICI
Tablouri, obiecte de artă adunate într-o colecţie "nostalgică". Amintiri din Bucureştii de-altădată. Poveştile scriitorilor Adrian Majuru şi Ioana Tudora. Cântecele Mariei Buză. Şerbet, dulceţuri şi vinuri alese, pe toate le găsiţi adunate doar astăzi, în Livada Minovici. Asociaţia Prietenii Muzeelor Minovici îi invită pe bucureşteni să se bucure astăzi de liniştea şi frumuseţea toamnei într-o livadă care sfidează agitaţia Capitalei. Intrarea este liberă.

DISTRACŢIE DE CARTIER
Dacă tot organizează Sărbătorile Iaşiului într-un an auster, edilii din capitala moldavă oferă distracţie poporului pe principiul "daţi câte unul, să ajungă la toţi". Astfel, artiştii contractaţi pentru eveniment se vor împrăştia ca potârnichile printre colinele Iaşiului. Azi, DJ Rosario Internullo şi DJ Kamarera mixează în Copou; mâine, în Tătăraşi, cântă Bere Gratis şi El Negro. Luni, în cartierul Alexandru cel Bun vin Crush & Alexandra Ungureanu şi Blaxy Girls, iar marţi, în Piaţa Unirii, fac atmosferă Ovidiu Lipan Ţăndărică, Stelu Eache & Fanfara 10 Prăjini şi Hara. Piaţa Distracţiei se închide miercuri, în faţa Palatului Culturii, cu recitaluri Inna, Laurenţiu Duţă, Smiley, Voltaj şi David Deejay & Dony.

DE 10 ANI, ÎN SENS UNIC
Toamna se numără bobocii şi aplauzele. Bodo şi colegii săi de la Proconsul speră să numere cât mai multe aplauze la 28 noiembrie, la Sala Palatului, când vor celebra printr-un concert atât cei 10 ani de activitate a trupei, cât şi lansarea noului album, "Sens Unic". Invitaţii Proconsul sunt Dida Drăgan şi Marcel Pavel, ale căror voci se regăsesc şi pe "Sens Unic".

KRISTINE SE... REDUCE!
Atenţie, naţiune, cântăcioasa de mic renume Kristine a luat, împreună cu "echipa sa de management", o hotărâre importantă! A fost mai ieftină (ca de obicei) la balurile pentru boboci, la care, evident, a fost invitată să dea din gură. "Deşi agenda cântăreţei este destul de aglomerată, Kristine a acceptat să concerteze un program întreg, de 45 de minute, pe un preţ special conceput pentru balurile de boboci - se arată într-un comunicat emis de Casa de Discuri (sau Nimicuri) RBA. Cântăreaţa a luat această decizie datorită faptului că mulţi dintre fanii săi, care-i scriu pe site-ul său, www.kristine.ro, sau care-i urmăresc activitatea pe hi5, twitter, facebook sau myspace, sunt studenţi şi liceeni." Nici dumneavoastră n-aţi înghiţit găluşca! Kristine o fi destul de aglomerată... în altă parte, nicidecum la cântări, de se vinde ieftin pe un program întreg! (Dana Andronie)

×
Subiecte în articol: antimonden