x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

30 Noi 2009   •   00:00

30 noiembrie 2009



DECIZIE SUA
Preşedintele SUA, Barack Obama, ar putea anunţa mâine că va trimite în Afganistan alţi 9.000 de puşcaşi marini, scrie Washington Post. Un raport dat publicităţii ieri arată că deficitul de trupe americane a împiedicat capturarea lui Ussam bin Laden în 2001, în Afganistan. (A.A.)

BAL LA PARIS

24 de tinere provenind din aristocraţia internaţională, moştenitoare ale unor mari capitaluri industriale, fiice de politicieni sau de artişti celebri, au dansat pe un vals de Strauss, dar şi pe melodia "Billie Jean" în deschiderea Balului debutantelor. La dineul de lux, care a avut loc la Paris la sfârşitul săptămânii, debutantele au defilat în rochii de seară, creaţii ale marilor designeri, la braţul cavalerilor. (A.A.)

SCANDAL
Lordul Peter Mandelson ar putea fi verificat de Comisia Europeană, din cauza unei relaţii de prietenie cu un oligarh rus care a beneficiat de scutiri de taxe din partea CE, în perioada în care politicianul britanic era comisar european. Potrivit cotidianului britanic The Independent, o nouă anchetă s-ar putea contura în cazul lui Mandelson şi al prieteniei sale cu oligarhul Oleg Deripaska. (A.A.)

×
Subiecte în articol: antimonden