x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Succes - Trupa Akcent este O-Zone 2

Succes - Trupa Akcent este O-Zone 2

de Dana Ciobanu    |    14 Oct 2005   •   00:00
Succes - Trupa Akcent este O-Zone 2

Stirile despre succesul trupei Akcent in Europa nu inceteaza. Piesa "Kylie", varianta in limba engleza a de-acum cunoscutei "Dragoste de inchiriat", cucereste top dupa top. In plus, au inceput sa apara site-uri dedicate "akcentilor" in mai toate tarile in care sunt auziti la radio si in discoteci. In Olanda, Suedia, Germania, Franta si, mai nou, Spania, fanii isi pot da cu parerea despre cum canta Adi, Sorin, Marius si Mihai chiar pe pagini web dedicate trupei.

Ultima "cucerire" in materie de clasamente s-a produs in Finlanda. In urma cu mai putin de o saptamana, Akcent a urcat-o pe "Kylie" pe locul I in topul radiourilor nationale. Belgia le-a oferit deocamdata locul 45 in Top 100, ca "highest new entry". In Top 200 DJ Chart Germania, romanii stau binisor, pe locul 77, in Europe Chart Singles, pe 58, iar Suedia i-a plasat pe locul 22. Germanii si francezii vor putea cumpara, oficial, editiile single-ului "Kylie" incepand cu 14, respectiv 24 octombrie.

AFACERE. Dupa "socul" produs de O-Zone in piata europeana de muzica, vesticii parca privesc cu mai mult interes cantecele produse in Romania. Sau au invatat romanii sa-si vanda mai bine "marfa"?! Cert este ca francezii si olandezii glumesc pe seama succesului trupei Akcent, numind "Dragoste de inchiriat" "Dragostea din tei partea a doua". Totusi fac o afacere din acest succes, vanzand deja, pe mai multe site-uri, tonul de apel "Kylie" pentru telefoane mobile.

In tot acest timp, trupa isi vede de treaba in Romania, sustinand concerte in mai multe orase din tara si pregatindu-se de gala decernarii Premiilor MTV Europe, care va avea loc la 3 noiembrie, la Lisabona. Akcent se afla printre cele cinci trupe nominalizate la categoria "Best Romanian Act", cu piesa "Dragoste de inchiriat". (Dana Ciobanu)

×
Subiecte în articol: antimonden