x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden SUETE

SUETE

12 Mar 2004   •   00:00
Regizorul clipului lui Angel a renuntat la zvastica

Videoclipul solistei Angel, intitulat "Speram sa fii tu", a dat multe batai de cap CNA, dar si postului MTV, care a hotarat alaltaieri retragerea lui de pe micul ecran. Intrucat povestea de dragoste din "Speram sa fii tu" fusese plasata in Germania, in timpul primului razboi mondial, regizorul Dragos Buliga a folosit la filmari si steaguri nemtesti cu zvastica. Din pacate, ideea lui nu a fost bine primita de evreii din tara noastra. Saptamana trecuta, un ziarist israelian, corespondent in Romania, a sesizat CNA, sustinand ca evreii au plans cand au vizionat acest clip. Dupa multe sedinte, conferinte si discutii privind soarta videoclipului, CNA a hotarat ca melodia solistei Angel sa nu mai fie difuzata pana la excluderea imaginilor in care apar simboluri naziste. Regizorul Dragos Buliga, semnatarul clipului cu bucluc, a reusit ieri sa stearga la montaj zvastica de pe steaguri, care aparea, ce-i drept, de noua ori: "Sa speram ca de azi videoclipul va fi redifuzat de MTV, caci nu mai sunt probleme. Costurile acestui filmulet s-au ridicat la 7.000 de dolari si era pacat sa fie retras". (Simona Ecovoiu, Roxana I.Ancuta)

Dana International vine la finala Eurovision

Finala Eurovision de maine seara ar fi trebuit sa fie prezentata de Nicola si Dan Bittman. Cum liderul trupei Holograf si-a scuzat absenta din studio cu un concert la Targoviste, Nicola va fi ajutata de prezentatorii semifinalelor, adica de Malina Olinescu, Dan Teodorescu, Monica Anghel si Marcel Pavel. Totusi, Bittman va avea mai multe interventiii in direct, de la Targoviste. "Holograful" se joaca cu focul: TVR l-a anuntat din timp ca-l vrea prezentator, iar el i-a pus pe drumuri si la cheltuieli pe organizatorii Eurovisionului. Surprizele finalei de sambata se numesc Huidu si Gainusa, invitati sa cante piesa pe care au inscris-o la preselectie, si Dana International, castigatoarea Eurovision 1998. Cinci dintre telespectatorii care vor vota au sansa sa mearga pe banii TVR la Istanbul, pe 15 mai, pentru a-l sustine pe reprezentantul Romaniei. (Dana Ciobanu)

Radu de la Bosquito, agatat pe strada de barbati

Solistul trupei Bosquito, Radu Almasan, a avut o idee originala pentru concertul sustinut recent la Targu-Mures. A cumparat sute de flori, pentru doamnele si domnisoarele din public, pe care le-a impartit acestora la finalul concertului, alaturi de ceilalti membri ai trupei. Fetele s-au inghesuit pentru a primi flori (unele s-au ales si cu imbratisari). Gestul lui Radu a avut efectul scontat in randul femeilor, dar i-a afectat pe barbati, care, indignati, l-au oprit pe solist pe strada si l-au intrebat: "Le invatati rau pe femei... daca voi le oferiti flori, noi cu ce le mai atragem? Ce atata atentie in luna martie?!". (Roxana I. Ancuta)

O-zone pleaca in Spania

"Ozonistii" au fost invitati in Spania, pentru a participa la show-urile unor televiziuni locale. Casa de dicuri Vale Music, foarte bine cotata acolo, vrea sa-i faca vedete peste noapte si in peninsula. Un prim pas in acest sens este aparitia piesei "Dragostea din tei" pe o compilatie care aduna cele mai vandute hituri ale momentului in Spania, "Superventas 2004". Ozone merge la Madrid pe 15 martie, iar dupa Barcelona si Valencia va ataca Italia, unde au un concert la Torino, pe 20 martie. In plus, cunoscutul videoclip al piesei "Dragostea din tei" este difuzat de MTV Europa. (R.I.A.)

Elena Carstea ignora regulile CNA

Invitata in emisiunea "Trimineata" de ieri, Elena Carstea a fost foarte nemultumita ca nu i s-a permis sa fumeze in studio, in direct. O data cu succesul inregistrat la semifinala Eurovision, cantaretei i s-au urcat fumurile la cap. Altfel nu se explica mofturile pe care le-a facut producatorilor emisiunii, cand i s-a spus ca CNA interzice fumatul si consumul de bauturi alcoolice in fata camerelor de luat vederi. Pana la urma, Elena a intrat fara tigari in platou, dar a tinut sa se planga telespectatorilor ca un viciu are, fumatul, dar nu a fost lasata sa pipeze in emisiunea "Trimineata". (Dana Ciobanu)

×
Subiecte în articol: antimonden