x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden SUETE

SUETE

10 Mar 2004   •   00:00
Monica Dascalu isi "omoara" inamicii

Printre pasiunile Monicai Dascalu (foto) se numara si una care pare a face parte din alt film. Frumoasa stirista de la ProTV ii uimeste pe barbatii din jurul ei prin cunostintele legate de "StrongHold", "Heroes III" sau "Razboaie Europene". Acestea nu sunt tratate de istorie sau eseuri despre marii eroi ai omenirii, ci sunt jocuri pe calculator care i-au furat Monicai ore bune din zi si din noapte. Stirista povesteste de perioada in care nu facea altceva nimic in timpul liber in afara de incercarile asidue de a invinge dusmanul universal din jocuri. "Am fost pasionata de jocurile pe calculator, dar, ca orice lucru foarte intens si artificial, a tinut pana am descoperit toate solutiile jocurilor." Interesul ei pentru aceste jocuri nu a disparut complet, Monica fiind mereu in asteptarea altora noi, care sa-i puna la incercare curiozitatea. (Roxana I. Ancuta)

O-Zone se imbogateste de pe urma Paulei Mitrache

Dupa evolutia de la Festivalul San Remo, Paula Mitrache isi continua marsul triumfal cu piesa "Dragostea din tei", compusa de "ozonul" Dan Balan. In urma acestei preluari, Paula a devenit imaginea unei cunoscute case de moda din Italia, Enrico Coveri. Ba mai mult, cantareata este solicitata sa sustina recitaluri in Elvetia si Franta. Bineinteles ca in buzunarele Paulei au intrat multi gologani. Insa, cum autorul piesei primeste drepturi de autor, Dan Balan s-a imbogatit peste noapte cu ajutorul Paulei Mitrache. Astfel ca nu-i de mirare ca Dan Balan nu a dat-o in judecata pe interpreta. (Horatiu Tudor)

George Vintila face reclama la Pasarin

Prezentatorul George Vintila o duce din ce in ce mai bine. Daca in ceea ce priveste televiziunea se multumeste doar cu emisiunea "Icstrim Tivi" de la Pro TV, Vintila se baga pe la toate prezentarile de evenimente mai de Doamne ajuta. Astfel ca, de 8 Martie, s-a infiintat in clubul Office pentru a fi gazda unui show cu vedete. Pentru doua ore de munca, el a fost platit cu 300 de euro. Plus ca n-a ratat nici ocazia de a-i face reclama iubitei sale, Cosmina, care n-a lipsit nici ea de la sindrofie. Si cum vorbele nu l-au costat nimic, George a declarat in gura mare: "Si acum v-o prezint pe cea mai sexy prezenta de la Pro TV, Cosmiiina Pasaaarin!". (Dana Andronie)

Un arbitru a vrut sa-l mituiasca pe Nick

Membrul trupei N&D are pe cap doua procese. Vara trecuta, Nick a avut o altercatie cu un arbitru din divizia D, care a condus meciul de fotbal dintre cantareti, organizat vara trecuta de revista VIP. Infuriat peste masura de reactia cantaretului, arbitrul l-a dat in judecata, iar procesul continua si acum. "Am avut trei infatisari. Arbitrul a incercat de doua ori sa ma convinga sa ii dau bani pentru a-si retrage plangerea, insa i-am explicat ca nu s-a pus cu cine trebuie. La sfarsitul procesului i-am oferit o suma mai mult simbolica pentru a-si plati avocatul. " Nick mai este implicat si intr-un proces din cauza unui accident de masina. Dupa cum declara cantaretul, ASIROM a refuzat sa plateasca daunele masinii accidentate. (R.I. Ancuta)

×
Subiecte în articol: antimonden