x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden SUETE

SUETE

08 Mar 2004   •   00:00
MTV nu mai difuzeaza clipul cu nazisti al lui Angel

In urma articolului aparut in "Jurnalul National", referitor la faptul ca un ziarist din Israel vrea sa interzica difuzarea noului videoclip al Ralucai Ciocarlan (Angel), postul muzical MTV Romania s-a sesizat. Clipul "Speram sa fii tu", o poveste de dragoste derulata in timpul celui de-al doilea razboi mondial si prezentata pe fundalul dominatiei naziste, a iscat controverse in randurile comunitatii evreiesti, motiv pentru care conducerea MTV s-a intrunit pentru a dezbate soarta acestuia. Concluzia intrunirii a fost incetarea difuzarii videoclipului. Conform declaratiilor oficialilor MTV, iata de ce "Speram sa fii tu" a fost interzis: "Imaginile din videoclip amintesc comunitatii evreiesti de durerea fizica si psihica, provocate de dominatia nazista. Prin aceasta decizie ne alaturam comunitatilor evreilor de pretutindeni, respectandu-le trecutul". (Roxana I. Ancuta)

Minghella: "Thank you to the people of Potigrafu"

Premiera la Bucuresti a filmului "Cold Mountain ", regizat de Anthony Minghella, a adunat o multime de personalitati. Prezenta premierului Adrian Nastase la eveniment a justificat controalele riguroase de la intrare, de care nu a scapat nimeni. Ziaristul de la "Academia Catavencu", Ioan T. Morar, a dat dovada de multa imaginatie in momentul in care a vazut o oarecare asemanare fizica intre Adrian Nastase si producatorul executiv al filmului, Iain Smith. "Daca s-ar face un nou film in Romania, Smith l-ar putea juca pe Nastase", a spus acesta, amuzandu-se de asemenea si de rezonanta formularii de multumire a lui Minghella, regizorul american: "Thank you to the people of Potigrafu". (Roxana I. Ancuta)

Kitty canta la pian, iar Teo face balet

Teo nu mai poate imparti postul de prezentator. Si asta deoarece a prins destula greutate in ceea ce priveste cariera. Insa conducerea postului i l-a bagat pe gat pe Andi Moisescu, pentru a fi, in fiecare sambata, gazda show-ului "Teo si Andy". Chiar daca prezentatorul de reclame sta bine la capitolul ingeniozitate si productia pare a avea audienta, prima editie a fost un fiasco. Noroc cu invitatii care au avut o prestatie notabila si au mai salvat situatia. Printre acestia s-a numarat si Kitty Cepraga, care a facut ce stie ea mai bine: adica s-a dat in stamba. Ne-a aratat cum stie "o papusa sa manuiasca o alta papusa", cum se imprieteneste cu un caine si cum stie ea sa cante la pian. Intr-un cuvant a demonstrat cat e de frumoasa si de... talentata. Vazand ca i se acapareaza obiectul muncii, adica microfonul, Teo s-a apucat, la randul ei, sa faca balet! O fi scapat ea de cateva kilograme, dar ca balerina e de-a dreptul ridicola. (Catalina Iancu)

Gyuri Pascu canta cu A.S.I.A.

Dupa ce a pierdut nu mai putin de trei membre ale formatiei, A.S.I.A. aniverseaza pe 8 martie implinirea a cinci ani de existenta in show-biz-ul romanesc. Prima care a parasit grupul, Anemona, si-a gasit "Iubirea adevarata" si a luat drumul teatrului, iar Alexandra si Anca si-au pus inima in bagaje si-au plecat in America. Printre veterane nu se mai afla decat Sorana si Irina. In urma acestor grele pierderi suferite, fetele s-au gandit sa mai aduca un nume cu greutate in trupa, asa ca l-au solicitat, pentru un proiect care este aproape gata, pe nu mai putin celebrul Gyuri Pascu, precum si corul de copii "Sunetul Muzicii". (Catalina Iancu)

×
Subiecte în articol: antimonden