x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Tatăl unei vedete de la noi a dat lovitura: a câştigat 800.000 de pesos

Tatăl unei vedete de la noi a dat lovitura: a câştigat 800.000 de pesos

27 Ian 2017   •   17:09
Tatăl unei vedete de la noi a dat lovitura: a câştigat 800.000 de pesos
Sursa foto: Picasa

Dansator, coregraf şi om de televiziune, Willmark este o prezenţă constantă în showbiz-ul românesc, însă foarte puţini sunt cei care îi cunosc familia. Sâmbăta aceasta, Willmark a acceptat invitaţia Oanei Turcu şi îşi va prezenta familia, în exclusivitate în această formulă pe un post tv, de la 22.00, la emisiunea “Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars. Alături le va fi şi tatăl artistului, venit tocmai din Columbia.

“Tatăl meu este un reper în viaţă pentru mine, omul care mi-a format personalitatea şi caracterul”, i-a mărturisit Willmark Oanei, totodată dezvăluind şi motivul pentru care acesta a venit tocmai din Columbia: “Lukas a venit la un moment dat de la şcoală, supărat că toţi colegii lui au bunic şi el nu, iar asta m-a pus pe gânduri”, a povestit tatăl artistului, care a luat decizia să îşi conducă afacerile din Columbia de la 14.000 de km distanţă, pentru a le fi alături nepoţilor.

Împreună vor vorbi şi despre modul în care au luat decizia ca Willmark să vină să studieze în România, despre cum era Willmark în copilărie, despre drumul parcurs de la facultatea de petrol către coregrafie, dar şi despre o amintire foarte plăcută a tatălui său, legată de ţara noastră: “În ’94, la Campionatul Mondial de Fotbal, am pariat pe România şi am câştigat 800.000 de pesos!”, povesteşte amuzat tatăl lui Willmark.          

Despre toate acestea, dar şi despre multe alte momente din vieţilor lor, printre care şi cele trei cereri în căsătorie pe care Willmark i le-a făcut Ioanei, artistul va vorbi deschis într-un interviu savuros, difuzat sâmbăta aceasta, de la 22.00, la “Refresh by Oana Turcu”, la Antena Stars.

 

×