x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Tatuajele ciudate ale vedetelor

Tatuajele ciudate ale vedetelor

27 Feb 2004   •   00:00

In dorinta de a fi extravagante si a da noi motive de discutie printre fani si dusmani, staruri din lumea intreaga si-au decorat corpurile cu tatuaje. Unele desene au o anumita semnificatie pentru celebritati, altele sunt doar decoruri pentru pretioasa lor piele.

Sarah Michelle Gellar nu este doar spaima vampirilor. Buffy este innebunita dupa tatuaje. Dovada stau cele trei desene permanente pe care le are: simbolul chinezesc al cuvantului "integritate" pe care il are pe spate, un simbol celtic desenat pe coapsa stanga si o inima strapunsa de pumnal pe glezna piciorului drept.

Daca barbatii apar si dispar din viata lui Drew Barrymore, nu se poate spune acelasi lucru despre tatuajele ei. Actrita se poate lauda chiar cu o colectie, care include trei heruvimi ce tin o cruce deasupra numelui mamei ei, Jaid, tatuat pe partea inferioara a spatelui sau si inca un inger desenat tot pe spate. Cat priveste abdomenul, acesta este decorat cu un fluture, chiar sub buric si un desen cu motive florale pe partea stanga a burticii ei. O cruce pe care este infasurata vita-de-vie poate fi vazuta pe glezna dreapta, iar degetul cel mare de la piciorul drept poarta cu mandrie o Luna.

De 3 X insemnate

Fosta fetita din "Cine-i seful?", Alyssa Milano, s-a facut mare si a devenit adepta tatuajelor. Actrita al carei loc favorit de distractie este Disneyland are nu mai putin de cinci astfel de desene permanente: o inima pe fundulet, o zana care sta ingenuncheata in iarba pe o coapsa, un sirag de matanii pe spate, un ingeras pe glezna stanga si o ghirlanda de flori pe cea dreapta. Alyssa se poate lauda si cu un cercel in buric.

Controversata Christina Aguilera are si ea numeroase tatuaje: pe ceafa cuvantul "Xtina", pe incheietura mainii stangi o floricica si un desen neidentificat pe bratul stang. Se mai zvoneste ca diva ar avea inca doua tatuaje in zona genitala si pe partea inferioara a spatelui, precum si un cercel in sfarcul sanului drept.

Sotii Beckham au tatuaje de familisti. Pe spatele lui David se pot citi numele fiilor sai, Brooklyn, pe partea inferioara a spatelui, si Romeo, intre omoplati, chiar deasupra unei scene a crucificarii lui Iisus. Fotbalistul echipei Real Madrid si-a tatuat si numele sotiei sale, in limba hindi ("Vihctoria"), si cifra romana VII pe partea interioara a bratului drept. In ceea ce o priveste pe Victoria, ea are desenate patru stele pe spate, cate una pentru fiecare membru al familiei Beckham.

Mister sub buric

Diva muzicii pop Britney Spears are tatuat un spiriduspe sale, un sirag de margarete micute de jur-imprejurul unui deget de la piciorul drept, un fluture care tocmai isi ia zborul de pe o vita-de-vie pe piciorul stang si o floare insotita de simbolul chinezesc al cuvantului "mister" pe abdomen. Britneysi-a gaurit buricul si sfarcul drept pentru a-si pune cercei cu diamant.

Pe vremea cand juca in serialul "Baywatch", Pamela Lee Anderson arata camerelor de luat vederi numeroase tatuaje. Numele sotului sau de atunci, rockerul Tommy, era tatuat de jur-imprejurul degetului inelar stang, dedesubtul verighetei. Pam si-a desenat o sirena pe glezna stanga si un lant pe partea superioara a bratului stang.

Sora lui Michael, nu mai putin excentrica Janet Jackson, are tatuat pe incheietura mainii un simbol Akan numit "sankofa", inca unul numit "kanji" pe ceafa si, surpriza!, o scena cu Mickey si Minnie Mouse intr-o pozitie sexuala pe partea inferioara a abdomenului. Nu ii lipsesc din dotare piercing-urile, dintre care unul in forma de stea in sfarcul sanului drept.

Desi isi imparte viata, de mai bine de doi ani, cu frantuzoaica Vanessa Paradis, actorul Johnny Depp nu o poate uita pe fosta lui iubita, Winona Ryder. Facem aceasta afirmatie pentru ca pe omoplatul sau drept stau neatinse cuvintele "Winona Forever" (Winona pentru totdeauna).

Cand a divortat de Tom Arnold, devenind din nou Roseanne Barr, grasuta actrita a renuntat, in fata prietenilor, la tatuajul in care se spunea ca este "Proprietatea lui Tom Arnold". L-a inlocuit cu imaginea unei zane in zbor si cateva floricele. Iar cand si-a gasit un nou prieten, bine cunoscutul moderator de talk-show David Letterman afirma, in direct, ca "Roseanne s-a indragostit si logodit, numai ca este foarte prudenta de aceasta data. Si-a tatuat numele tipului pe fund, ca sa nu-l mai vada toata lumea". Roseanne mai are desenat si un trandafir pe sanul drept.

In ceea ce-l priveste pe fostul sau sot, Tom Arnold, avea o stea a lui David si portretul actritei tatuate pe partea stanga a pieptului. Tom s-a supus unor operatii de indepartare a tatuajelor pentru a scapa de aceste "tributuri " catre fosta sotie.
( DANA CIOBANU )

×
Subiecte în articol: antimonden partea drept