x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Taylor Swift obţine câştig de cauză în procesul declanşat de acuzaţiile ei de hărţuire sexuală

Taylor Swift obţine câştig de cauză în procesul declanşat de acuzaţiile ei de hărţuire sexuală

13 Aug 2017   •   16:10
Taylor Swift obţine câştig de cauză în procesul declanşat de acuzaţiile ei de hărţuire sexuală
Sursa foto: Eva Rinaldi

Un judecător federal din SUA a respins plângerea depusă împotriva cântăreţei Taylor Swift prezentată DJ-ul David Mueller, care şi-a pierdut locul de muncă, după ce cântăreaţa l-a acuzat de hărţuire sexuală, relatează EFE. 

Magistratul William Martínez a declarat că Mueller a prezentat probe insuficiente cu privire la o agresiune pe care DJ-ul a pretins-o drept falsă. "Nu m-a atins pe coaste, nu m-a atins pe mână... mi-a pus mâna pe fund", declarase cântăreaţa în instanţă. 

Mueller, 55 de ani, a scris în plângerea sa că Taylor Swift a făcut acuzaţii false, care au dus la concedierea sa, potrivit documentelor tribunalului. 

Taylor Swift, l-a dat rândul ei, l-a dat în judecată pe fostul DJ, afirmând că i-a băgat mâna sub fustă şi a apucat-o de fund în timpul unei şedinţe foto. 

Mueller, care a fost concediat de la postul de radio KYGO-FM, unde câştiga 150.000 de dolari după presupusa sa agresiune, pretindea 3 milioane de dolari cântăreţei ca despăgubire. 

La rândul său, Taylor Swift cerea o compensaţie simbolică de un dolar DJ-ului, dorind ca acest proces să servească drept exemplu femeilor care refuză să retrăiască în public acţiuni umilitoare şi jignitoare la care au fost supuse. 

După ce judecătorului i-a dat câştig de cauză, Taylor Swift a reacţionat plină de efuziune îmbrăţişându-şi mama, reprezentanţii şi avocaţii, potrivit mass-media locale.AGERPRES

×