x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Texte! - "Surprize, surprize" cu Andreea, la Festivalul Mamaia

Texte! - "Surprize, surprize" cu Andreea, la Festivalul Mamaia

de Dana Andronie    |    23 Aug 2006   •   00:00
Texte!  -  "Surprize, surprize" cu Andreea, la Festivalul Mamaia

Consiliul Judetean Constanta, prin vocea unei duduite, a transmis "felicitari" familiei compozitorului Ionel Tudor pentru textiera Andreea Marin, care are doua piese in concursul "Mamaia".

Cat am vrea noi sa fie o gluma, aceasta intamplare este cat se poate de adevarata. Mai intai a fost sunat mezinul familiei Tudor, care a fost intrebat cand a inceput colaborarea "surprize, surprize"? Andrei Tudor a intrat la Sectiunea Creatie, cu piesa "Chiar daca pari nebun" - muzica JAZZ IT UP si Andrei Tudor si, atentie!!!, versuri Andreea Andrei. Cum de reputata textiera Andreea Andrei a devenit, peste noapte, Andreea Marin, numai cei de la Consiliul Judetean Constanta stiu.

Nici Ionel Tudor n-a scapat ocazia sa se prapadeasca de ras. Pentru asta trebuie sa le multumeasca tot celor (i)responsabili de la Consiliul Judetean.

In opinia lor versurile piesei "Aproape de cer" ii apartin tot Andreei Marin, nicidecum textierei Andreea Andrei, care s-a nimerit sa fie sotia lui Ionel Tudor si fata regretatului compozitor George Grigoriu. Poate cu aceasta ocazie afla si organizatorii cine este Andreea Marin, pardon, Andreea Andrei.

Va dati seama dupa aceasta povestioara cine se ocupa anul acesta de "Mamaita"! Vor avea ei grija sa o ciufuleasca (a se citi - sa o aranjeze) bine pe "Mamaia", care este in etate de 36 de editii.

CU CAPU-N NORI. Madalin Voicu, presedintele juriului, nu stia cand incepe festivalul

VALI BARBULESCU - JURAT. Cum au mai ramas doar 48 de ore pana la gongul deschiderii festivalului, merita sa mentionam faptul ca Madalin Voicu - care a fost ales presedintele juriului pe trei ani - nu stia (intre timp poate a aflat) cand incepe "mantocaria". Nu mai putin de 15 jurati vor imparti premiile: Madalin Voicu, Berti Barbera, Cristi Zgabercea, Mariana Soitu, Daniela Vladescu, Titus Andrei, Eduard Carcota, Viorel Gavrila, Rodica Serbanescu, Aura Urziceanu, Vali Barbulescu, Nicolae Costin, Dan Teodorescu, Adrian Romcescu, Dominique Iancu.

Se pare ca in acest an marele trofeu va merge (pe roate) la Provincialii, care dau viata creatiei "Aproape de cer". Cum asa? Uite asa, vorbeste lumea-n targ ca cine reuseste sa faca rost de marele premiu - o masina - pleaca sigur cu ea. Vom trai si vom vedea daca Provincialii vor apuca macar sa cante "Aproape de... trofeu".

×
Subiecte în articol: antimonden andreea andrei