x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden The Secret - Carmen Mureşan Harra în România

The Secret - Carmen Mureşan Harra în România

21 Iun 2008   •   00:00
The Secret - Carmen Mureşan Harra în România

O mai ţineţi minte pe Carmen Mureşan? Prin anii ’80 cînta în trupa Trio Expres. Astăzi dă consultaţii de psihoterapie neconvenţională în cabinetul său, situat în Manhattan, New York, pe Fifth Avenue



O mai ţineţi minte pe Carmen Mureşan? Prin anii ’80 cînta în trupa Trio Expres. Astăzi dă consultaţii de psihoterapie neconvenţională în cabinetul său, situat în Manhattan, New York, pe Fifth Avenue. Jennifer Lopez, Hillary Clinton, Brad Pitt, Angelina Jolie o sună şi-i solicită previziuni. Şi cred în ea.

Carmen Mureşan a devenit celebră după ce a prezis mai multe evenimente ale lumii occidentale. De 25 de ani trăieşte în Statele Unite ale Americii, unde şi-a întemeiat o familie. S-a căsătorit şi are trei copii. Ea a reuşit să intre în cele mai înalte cercuri ale puternicilor lumii.

Procentul de realizare a predicţiilor sale este absolut fabulos: 93%. Darul l-a căpătat atunci cînd avea cinci ani şi cănd în urma unei întîmplări pe malul Mureşului a fost aproape de a se îneca, a intrat în moarte clinică, părăsindu-şi corpul fizic şi observînd eforturile depuse de cei din jur pentru salvarea ei. La şapte ani, atunci cînd tatăl său s-a întors pe neaşteptate acasă a lăsat pe toată lumea cu gura căscata cînd i-a zis acestuia:"Ai venit acasă pentru că a murit bunicul!". Vorbind despre ascendenţa sa, bunicul său din partea mamei, este Octavian Goga, pe care nu l-a cunoscut, dar cu care a avut o intensă relaţie de nivel metafizic.

În 2004, Carmen Harra a prezis cine va fi preşedintele Ecuadorului. După ce s-a întîmplat “minunea”, prezicătoarea a fost sunată de Rafael Correa, cel care fusese ales şeful statului. Acesta i-ar fi zis: “Cred că dumneata m-ai făcut preşedinte. Tu ai influenţat conştiinţa Ecuadorului. Cînd oamenii au văzut pe ecran cu cîtă precizie m-ai descris, m-au ales!”. Nu este prima întîmplare de acest gen, în urmă cu 15 ani, în cadrul unei întîlniri conjuncturale, reuşea să provoace uimirea unui profesor de geologie de la Universitatea din Bucureşti, pe numele său Emil Constantinescu, spunîndu-i ca urmează să devină preşedintele României.

În 11 septembrie 2001, data fatidică a atentatelor new-york-eze, s-a întors acasă din drumul spre biroul său sub impactul unei întîlniri cu mama sa, decedată, care o sfătuise să facă acest lucru. A pornit televizorul, şi în două minute asista înmărmurită la evenimente, prevăzînd numărul şi ruta avioanelor implicate în acţiunea teroristă

Fosta componentă a trupei Trio Expres mărturiseşte că atunci cînd a fost invitată să cînte lui Nicolae Ceauşescu, nu a putut evita deloc imaginea în care apărea, într-un decor hibernal, trupul împuşcat al fostului dictator comunist. Despre modul în care Ceauşescu va părăsi puterea i-a spus şi prietenei sale, realizatoarea TV Aurora Andronache.

DOCTORAT ÎN PSIHOLOGIE. Fosta Carmen Mureşan (devenită Harra) pare să fi uitat de muzică. Are şi de ce! E luată în serios de specialiştii lumii în hipnoterapie. Nu o dată a fost invitată la cele mai bune posturi de televiziune americane pentru a prezice: la NBC (emisiunea “The Today Show”), la Fox (“Good Day New York”), la CBS (“The Early Show”) etc. Românca şi-a luat doctoratul în psihologie.

În presa de peste Ocean este recunoscută drept psiholog, dar şi numerolog, astrolog şi clarvăzător. A scris mai multe cărţi de specialitate care au ajuns bestseller-uri. Operele sale ajung mai greu în România. Ioan Gyuri Pascu i-a tradus volumul “Karma de fiecare zi”, care s-a vîndut ca pîinea caldă în America.

Teoria sa se alătura curentului pshihoterapiilor neconvenţionale care promovează, ca şi garanţie a succesului, pozitivismul în gîndire, enunţînd diferenţierea legilor universale ale fizicii de cele ale spiritului. Un destin este împlinit de forţele universului care complotează în acest sens. Omul este doar un receptor, dezvoltator sau inhibator al propriului destin prin modul în care manifestă disponibilitate pentru a-şi cristaliza gîndurile în jurul propriilor interese.
Elocvent pentru acest curent este documentarul "The secret", dramatizare a cărţii cu acelaşi nume publicată de Richard şi Cynthia Black, doi editori cărora Carmen Harra le-a prevăzut succesul pe piaţă.

×
Subiecte în articol: antimonden carmen