x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Tociu si Palade, in familia lui Sarbu

Tociu si Palade, in familia lui Sarbu

de Dana Andronie    |    Catalina Iancu    |    07 Oct 2005   •   00:00
Tociu si Palade, in familia lui Sarbu

Regizorul Ioan Carmazan s-a apucat de comedie. Nu le-a spus actorilor ce are de gand sa faca. A filmat, a pus scenele cap la cap, si primul episod e gata.

La "Romica italianul", localul lui Tociu-actorul, a avut loc un eveniment inedit: vizionare de film la restaurant! In doar doua zile, aici s-a filmat "Dragoste la prima vedere", primul episod din comedia "Gogu si Romica", regizata de Ioan Carmazan. Totul a inceput in joaca, fara ca actorii sa fie platiti. Protagonistii au vazut "rezultatul" abia miercuri seara, cand a avut loc vizionarea. In rolurile principale joaca Tociu si Palade, secondati de Anca Pandrea, Monica Davidescu, Gina Pistol, Cristina Rus, Vali Craciunescu, iar scenariul este semnat de Horia Garbea, Cornel Palade si Ioan Carmazan. "La ora actuala nu exista un serial de televiziune adevarat. Mai toate sunt lacrimogene. Nu am dorit sa fie un sitcom, ci chiar film", ne-a declarat Ioan Carmazan.

Cu aceasta "carte de vizita", regizorul i-a "bagat" pe artisti in Pro TV. Mai precis, i-a convins pe Adrian Sarbu si pe Andrei Boncea ca poate face si un film politist, cu aceiasi actori, in care Tociu si Palade vor fi politistul si respectiv infractorul. Romica si Cornel vor mai avea, la Pro TV, in fiecare sambata, o emisiune care se va numi "Baietii de la 9" sau "Balamuc SRL".

RASFAT. Invitatii au venit la eveniment cu foamea-n gat. Romica "italianul" si sotia sa, Nicoleta, si-au asteptat colegii de breasla cu masa intinsa ca la nunta. Daca in timpul vizionarii Cornel Palade radea de... el insusi, la petrecere a urmat comedia... de dupa comedie. "La tine m-am ingrasat", i-a reprosat Vali Craciunescu gazdei. Branzeturile frantuzesti asezonate cu fructe si cele doua feluri de spaghetti au rupt gura targului si le-au facut pe colegele de serial sa-i marturiseasca lui Tociu: "Romica, da’ chiar ca ne rasf...ti! Pardon, ne rasfeti!".

DE TOP


"La ora actuala nu exista un serial de televiziune adevarat. Mai toate sunt lacrimogene. Nu am dorit sa fie un sitcom, ci chiar film"
Ioan Carmazan, regizor

IN CANAL
"Nu se dezbraca nimeni, nu-s glume deocheate si, cu toate astea, lumea rade. Chiar si daca ai vazut secventele, tot razi cu gura pana la urechi", ne-a declarat Romica. La sfarsitul episodului, Vali Craciunescu canta intr-un canal melodia "Dragoste la prima vedere". Pe bune. Desi acordeonul ocupa cel mai mult spatiu, interpretul a reusit sa se strecoare pe scara si sa cante pe de rost. Adica pe-ntuneric. "Chiar am coborat in canal, poate sa va confirme si Andi Moisescu, care a fost de fata. Am filmat chiar aici, in zona, intr-o gura de canal din Dristor", ne-a declarat acordeonistul. Cornel Palade se insoara cu Daniela Nane, care bea de stinge, iar colegul lui de scena danseaza in chiloti alaturi de Monica Davidescu si Gina Pistol. Asta in film, bineinteles. O alta scena comica este aceea in care Tociu o introduce pe Cristina Rus in casa pe geam, dar posteriorul blondei se incapataneaza sa intre pe fereastra. Asa ca Romica ii da o mana de ajutor. Din spate.
×
Subiecte în articol: antimonden palade romica