x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Trecutul se întoarce împotriva unei concurente de la “Insula Iubirii”. “Nu am ce sã caut lângã un asemenea bãrbat!”

Trecutul se întoarce împotriva unei concurente de la “Insula Iubirii”. “Nu am ce sã caut lângã un asemenea bãrbat!”

05 Aug 2019   •   15:38
Trecutul se întoarce împotriva unei concurente de la “Insula Iubirii”. “Nu am ce sã caut lângã un asemenea bãrbat!”

Cea de-a douãsprezecea noapte petrecutã la Minitel le surprinde pe concurentele de la Insula Iubirii cu o petrecere tematicã, iar uneia dintre ele îi va aduce chiar mai mult: veşti de pe cealaltã insulã, veşti pe care concurenta le aştepta cu nerãbdare deja de câte zile.

Chematã de cãtre Radu Vâlcan la Bonfire, concurenta va avea surpriza sã descopere cã lor li se va alãtura încã o persoanã, tocmai pentru a încerca sã o ajute sã înţeleagã mai bine situaţia în care se aflã. Complacerea în cea mai la îndemânã situaţie nu a reuşit sã îi aducã acesteia decât frustrare, iar trecutul nu a fãcut decât sã se întoarcã împotriva ei, când se aştepta mai puţin.

Ce imagini i-a oferit Radu Vâlcan de la Purimuntra concurentei de la Minitel şi, mai ales, ce a determinat-o pe aceasta sã declare rãspicat “Nu am ce sã caut lângã un asemenea bãrbat!”, telespectatorii vor afla în aceastã searã, de la 20:00, în cadrul celui mai nou episod Insula iubirii, de la Antena 1.

 

×
Subiecte în articol: Insula iubirii